Super Lig'in 16'ncı haftasında Caykur Rizespor sahasında Genclerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktorleri basın toplantısında mucadeleyi değerlendirdi.
TOMAS: İKİNCİ GOLU BULSAK FARKLI OLURDU
Maca iyi başladıklarını, ikinci golu bulmaları halinde sonucun farklı olacağını belirten Caykur Rizespor Teknik Direktoru Stjepan Tomas, "Erken gol attık. Ardından fırsatlar bulduk. İkinci golu bulsak farklı olurdu. İkinci yarada da fırsatlar bulduk. Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok. Orada golu bulsak iki fark olsa bugun buradan farklı ayrılırdık. Olmadı uzgunuz. Takımda onemli eksiklerimiz vardı fakat yerlerine oynayan oyuncularımızda ellerinden geleni yaptı" ifadelerini kullandı.MUSTAFA KAPLAN: BİR PUAN İCİN MUTLUYUZAldıkları 1 puan icin mutlu olduklarını soyleyen Genclerbirliği Teknik Direktoru Mustafa Kaplan ise, "İyi bir mac oldu. İki takım da guzel işler yaptı. Rize'de bir puan aldığımız icin mutluyuz. İkinci yarıdaki mucadelemiz, bize puan getirdi. Bu mucadeleyi surdurmeliyiz. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik de. Sonucta mucadele berabere tamamlandı. Rizespor'a da Genclerbirliği'ne de bundan sonraki malclarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Aytekin KALENDER