İnstagram hesabım taklitten kapatıldı
Instagram0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- İnstagram hesabım taklitten kapatıldı
-
03-01-2021, 03:52:22Merhabalar herkese, Instagram hesabım bundan 1 hafta once "başkasını taklit" gerekcesiyle kapatıldı fakat kimseyi taklit etmiyordum, kimsenin de beni taklit edip, hesabımı kapattırmaya calıştığını duşunmuyorum. Ancak hesabım kapanmadan 1 gun once, siyasi Facebook gruplarına capslerim duşmuş ve teşkilatların hesabımı kapattırdığını tahmin ediyorum. Akabinde hesabımı geri almaya calıştığım her formda aşağıda ekte gorulduğu uzere hatayı alıyorum. İnternetten araştırdığımda da net bir bilgi yok ve denediğim, olumsuz sonuc aldığım durumlar şunlardır; VPN ile formu doldurma, başkalarına formu doldurma vs. fakat işe yaramadı. Sonuc olarak itiraz formlarının hicbirini dolduramıyorum bu hatayı veriyor. Ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan var mı? Yeni bir hesap acmak istemiyorum, tum anılarım, gecmişim o hesapta birikti kac yıllık hesap cunku ve sonucta kimseyi taklit etmedim kimlik fotoğrafımı yolluyorum hata veriyor onların hatası yani. Sadece bir yerde hata vermiyor o da işletme hesapları icin oluşturulan itiraz formunda. Orada da vergi levhası vs. tarzı kamusal belgeler istiyorlar tabii ki mail olarak geliyor kimligimi, bana verdikleri kodu kağıda yazıp selfie cekip gondermeyi deniyorum bana klasik otomatik "hesabınız kapatılmıştır" tarzı mail geliyor. Yardımcı olabilecek varsa cok makbule gecer, iyi forumlar dilerim herkese...