Arkadaşlar dikkatlice okuyun cok onemli bir bilgidir bu!!
Youtube para kazanma başvurusu onaylanma surecinden bir video buldum herşeyi anlatıyor. Videoda bir ekran fotosu alınmış ve bu fotoda kanallardaki videoların eşleşme oranı gosteriliyor. Bu oranı youtube kendi buluyor. Bulduğu oranı direkt para kazanmayı onaylayacak olan kişiye gosteriyor. O kişide videolara bile bakmadan eşleşme varsa direkt eliyor o kanalı veya para kazanma acıyor.
Birde herbir kanalın ihtarı var. En sağdaki unlem işareti eğer ihtar varsa yanıyor orada. Yani ihtar hic olmamalı.
Mesela kanalda adil kullanım kullanılmişsa bile kendilerinin belirlediği değerden cok eşleşme varsa direkt eliyor.
Ben hep merak ederdim bu twich yayıncılarının videolarını direkt paylaşan kişilerin nasıl para kazanmasının acık olduğunu. Veya lol videoları paylaşanların hepsi 3. taraf videolar ama para kazanmaları acık. Bu videoları youtubeye ilk yukluyorlar ve eşleşme almıyorlar. Buradan amlıyoruz ki kimse videoya bakmıyor. Sadece eşleşme var mı yok mu? Buda oluyor ki adil kullanım yapılamayacak artık youtubede.
Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=EbtYYp8f3_c
Bu bilgileri oğrendiğimize gore artık nasıl bir yol izleyeceğimizi konuşalım. Bu yazıyı sadece burada paylaşıyorum ytpara gibi gereksiz bir yerde paylaşmayacağım. Buradaki kaliteli insanlar daha fazla hakediyorlar.
Benimde size sorum şu; 50K aboneli bir adil kullanım kanalım var. Tum videolar 3. taraf ve cok indirilen videolar. Ben videolara yorumumu katıyorum ama eşleşmem ust duzeyde. Ben bu kanala full ozgun kendi videolarımı atsam ve eşleşme oranını yukseltsem acaba şansım artar mı? Bu bilgilere gore bir yol izlememiz lazım.
Youtube Para kazanma Acılmamasının Sebebi
YouTube0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Para kazanma Acılmamasının Sebebi