Arkadaşlar cogu kişi videolarının izlenmediğinden şikayetci biliyorum ve yardımcı olmak icin bu konuyu acıyorum.

Şimdi bir kanalınız var bir video yayınladınız ve hangi tarz etiketleri gireceğinizi duşunuyorsunuz

Atıyorum Oyun kanalı GTA 5 video su cektiniz diğer gta 5 videolarından populer olanların girmiş oldugu etiketlere bakın onların girdiği etiketlerden şecmeye ozen gosterin.

Kendinizde buna ekleme yapın.

Şimdi Gelelim diğer populer olan youtube videolarının girdiği etiketleri bulma yontemine

1 ) Etiketlerini gormek ( bulmak ) istediginiz videoyu tıklayın ve acın.

2 ) Acılan video ekranında Boş beyaz olan alana Sağ tuş tıklayarak Sayfa kaynağını Goruntule deyin....
Yada Kısa yolu hic bi yere tıklamadan CTRL + U ( Ctrl tuşuna basılı tutarken U tuşuna basın ) Sayfa Kaynağını goruntuler.
ikisinden birini yapmanız yeterli olacaktır.

3 ) Değişik değişik Kodlar cıkar onunuze CTRL + F tuşlarına basarak Arama bolumunu acın.

4 ) Cıkan arama bolumune video:tag yazın (Resimde siyah yer ile işaretledim nereye yazacağınızı.

5 ) Resimdeki Kırmızı ile işaretli yer video:tag etiketlerinin yanındaki mavi yazılı olan kelimeler o videonun Etiketleridir.