Arkadaşlar bu algoritmaların sorununu hepimiz biliyoruz işte aynı gun aynı saatte buyuk kanallarda yukleme yapıyorsa şansın baya azalıyor falan diyor ya algoritmayı boşgecin arkadaşlar siz.

OYUN KANALI: ABİ STABİL OLARAK GUNDE 1 VİDEO YUKLEMENİZ HERGUN SAATİNİN AYNI OLMASI PAZAR GUNU 1 HAFTANIN KOMİK ANLARINI KOYMANIZ MANTIKLI OLACAKTIR

BİLGİ KANALI: HOCAM KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GİDİPTE BİLGİ KANALI ACIP VEYA SAHİP OLANLAR EN BUYUK YANLIŞLARDAN BİRİNİ YAPMAYIN.ŞOYLE SOYLEYEYİM BİLGİ KANALINA HAFTADA 2 VİDEO YUKLEMESİ YAPIN ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE HEM DAHA FAZLA İZLENİ ALIRSINIZ HEM DE MOTİVASYON COK ONEMLİ BİLGİ KANALINDA O YUZDEN 5 Lİ BİR RAKAM TUTTURANA KADAR BOYLE YAPIN SONRA HAFTADA 1 E DUŞERSİNİZ

KAMERA ŞAKASI KANALI: HAFTADA 1 CARŞAMBA OĞLEN 14:00 HOCAM BU Saatte emin olun şaka falan yayınlayan yok daha onceki kanalımdan biliyorum 2 gunde 180.000 falan tutturuyordum kanalda

KERMES KANAL: Kermes dediğim herşeyden olan bugun oyun oynayıp yarın parodi atan diğer gun vlog atan diğer gun yemek yapma videosu atan sizin hicbirşey yapmanıza gerek yok arkadaşlar ister hergun her saat isterseniz haftada 1 kermes olduğu icin kanalınız zaten gelişecektir mukemmel bir hızla yukselecektir hemde ama hicbiryerde onemli olmicaksınız ha şu adam diyip gececekler

COCUK KANALLARI : ARKADAŞLAR yanınızda cevrenizde falan bir anne buluyorsunuz 2-3 cocuk doğurmuş genelde onların uyanıp eline telefonu bilgisayarı verdikleri saati oğreniyorsunuz zaten gerisi corap sokuğu gibi

PARODİ KANALI : KESİNLİKLE AMA KESİnlikle ayda 1 sakın ola ayda 2 yapmayın parodinin belirli bir aranması yoktur arkadaşlar keyword falan hikaye

EĞLENCE KANALI : HAFTADA 3 OLACAK ŞEKİLDE AYARLAYIN AMA BİRİSİ KESİNLİKLE PAZARA DENK GELSİN SAAT ONEMLİ DEĞİL

EĞİTİM KANALI : KENDİMDEN BİLİYORUM ŞAHSEN HERGUN 10 KONUDA EĞİTİM ALDIKTAN SONRA GUNE İYİ BAŞLIYORUM ONUN İCİN SABAHIN ERKEN SAATLERİ CALIŞANLAR İCİN 7-10 ARASI CALIŞMAYANLAR İCİN 12-4 ARASI Kİ ŞOYLE SOYLEYEYİM CALIŞANLAR DAHA COK İLGİLENİYOR ARKADAŞLAR ZENGİN BABA PARASI YİYEN İNSANLARIN PEK BİLGİLENME GİBİ AMACLARI YOK

AİLE İCİ KANAL: Hergun oğlen saatlerinde arkadaşlar emin olun cok izleneceksiniz

umarım beğenirsiniz CİDDEN İŞİNİZE YARAYACAK BİLGİLER UFACIKDA BİR DİPNOT GECEYİM

GOOGLE GORSELLERDE VEYA İNTERNET ALEMİNDE HİCBİRŞEKİLDE GORULMEMİŞ İNSANIN OLDUĞU YOUTUBE VİDEOLARI VEYA WEB SİTESİNDEKİ HABERLER COK CABUK BİŞEKİLDE GELİŞTİRİYOR BUNU COZMEYE CALISIYORUM AMA HALEN COZEBİLMİŞ DEĞİLİM YANİ DEDENİZİN FACEBOOK HESABI BİLE YOKSA DEDENİZLE BİR VİDEO KOYDUĞUNUZDA EMİN OLUN NE OLDUĞUNU ANLAMADAN TUTUCAKTIR