İyi Gunler Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz.
Onlarca arkadaşım ozelden olsun skeypeden olsun surekli mesajlar atarak yardım talebinde bulunuyor,onlara kızmıyorum ama hepsinede cevap veremeyince ben uzuluyorum.
Arkadaşlar beni tanıyan bilir hepinize yardım etmek istiyorum ama maalesef zaman kısıtlı,bende halen faal gorevdeyim gece gunduz calışmaktayım,o nedenle lutfen kimse kusura bakmasın,herkese zamanında cevap veremiyorum.

Bende A'dan Z'ye tum yapılacak işlemleri bir yerde toparlayayım dedim,lutfen iyi okuyun ve denilenleri uygulayın,bazı arkadaşlarımız hicbir şeyi okumadan Lutfen Yardım Edin diye surekli aynı konuda yazı yazıyor,arkadaşlar once konuları iyice okuyun sonra takıldığınız yerleri sorarsanız bizim icinde iyi olur.

GMAİL KANAL NASIL ACILIR,DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

Arkadaşlar bu konuyu sonbhulut arkadaşımız zaten acıklamış tum incelikleriyle o yuzden bu kısmı atlıyorum

Ben zaten kanal acmakla filan hic uğraşmıyorum hazır kanal alıp kullanıyorum bu işi cok sağlam yapan arkadaşlarımız mevcut.

Kategori ve Kopyalayacak Kanal Bulma Yontemi!

Surekli sorun olan konu kategori ve kopyalanacak kanal bulma.

Daha oncede forumda bir arkadaş paylaşmıştı ben bulamadım şu an,yapmamız gereken şu arkadaşlar herkes kendi kategorisini bulsun,bana gelen mesajların yarısı şoyle abi bana bir kategori verirmisin iyi kazandıran
Arkadaş ben sana kategori versem 2 gunde o kategori zaten cop oluyor,biraz kafa yor,araştır kendi kendine zaten bulursun.
Yapacağınız bir tane sozluk alın rastgele bir sayfasını secin hangi kelime geldi diyelim kalem geldi,kalemle ilgili yabancı dillerde arattır bir suru kaynak cıkacak,sen kalemi turet bunun tukenmezi var,dolma kalemi var,resim kalemi var,varda var yani yeterki sende calışma azmi olsun.Boylece daha keşfedilmemiş nice kategoriler bulacaksın.

ETİKET BULMAMIZA YARDIMCI SİTELER VE ETİKET YAPIMI

Videoyu buldun ve yukledin,şimdi yapmanız gereken bu videoya ilgili acıklama ve etiket bulmak.
Arkadaşlar aşağıda linklerini verdiğim siteleri kullanarak etiket konusunda fikir edinebilirsiniz.

Youtube kanalını actınız videolarınızı attınız,izlenmeye başlayınca analyticten trafik kaynaklarına girin orada youtube aramayı secin izleyicilerin hangi kelimeyi yazarak sizin kanalınıza geldiğini gorursunuz,etiket yapmak icin buradanda faydalanabilirsiniz.

Search Marketing Research & Tracking | SpyFu SEM Tools

http://keywordtool.io/

Soovle - Let the web help.

Keywords Generator Tool - Generator5

Keyword suggestion tool ? Google suggest scraper ? Ubersuggest

https://adwords.google.com/ko/Keywor...ser=0#forecast

Ozellikle ustteki kısayoldan girip kelimelerinizi aratırsanız hangi kelime kac kez aranmış,TBM.si ne,ne kadar reklam ucreti odeniyor hepsini oğrenirsiniz.

Videolardaki Etiketleri gorme Yontemi

1.Yontem : vidlQ isminde Chrom eklentisi bulunmaktadir. Bu eklentiyi kurarak, videoya ait herseyi gorebilirsiniz.

vidlQ şoyle bir artısı var sosyal medyada kac kişi paylaşmış ne kadar izlenmiş olduğunu yazıyor birde tagları bir seferde kopyalamaya yarıyor ben kullanmıyorum tarayıcıyı şişiriyor deneme amaclı indirdim ve benim kulandığım yontemle aynı tagları gosteriyor bir değişiklik goremedim

Ben bu eklentiyi agimdaki kisileri denetlemek icin kullaniyorum, hiz ise bence en ideali... Kim ne etiket girmis, sakincili durumu var mi, begeni, paylasim, begnemeyen gibi herseyi tek karede goruyorum...

2.Yontem : Chrom sayfanın herhangi bir yerine sağ tık yap ve sayfa kaynağını goruntule e tıklaman ve acılan sayfada ctrl+f yap acılan kutucuk a keyword yazman yeterli

Toplu Pingleme Yontemi

Toplu ping atmanın seo acısından etkileri hissedilir derecede vardır.Yaptığım analizler sonucu en kotu şartlarda dahi %80 lik başarı elde edilecek ken(yanlızca backlink bazında), toplu pingleme yapılınca google bu etkiyi % 80 e kadar duşuruyor.

Web sitesi istatistik sistemlerini duşunun. Bir web sitesinin her turlu istatistiğini tutuyor. Kac kişi, nereden girmiş, nekadar kalmış vs. vs. Arama motorları tum bu istatistikleri bir havuzda tutup daha sonrada hepsini değerlendirmeye alıp eşleştirme, kategorizeleştirme, bu kategoriler icindeki en kaliteli siteleri tesbit etme, aynı kalitedeki siteleri farklı kriterlerle teste tutma gibi bircok işlemi yapabilen sistemlerdir. Ve bunların icindeki en buyuk avcı Google dir. Seocular ise Google nin avlamaya calıştığı kurtlardır. Kurt Bulmak İstiyorsan Kuzgunu Takip Et. Evet Google ajan olarak kuzgunları kullanıyor. Toplu Ping kavramıda Google kuzgunlarından yanlızca birtanesidir.
Zamandan kazanmak adına toplu işlemler ideal olabilir. Fakat seo calışmalarınızda Googleye zaafiyet gostermek istemiyorsanız. Otomatikleşme taraftarı olmayın. Doğal Kalın

Ekstra bir bilgi: domain.com/user şeklinde profil oluşturmayan ve elle eklenip toplu ping yapılmayan profil backlinkler sıralamaya etki etmektedir ve bilindiğinin aksine faydasız değildir.