Selamlar, Wmaracı Üzerinde ilk Keyword hizmeti veren tek üyeyim. Eğer sizde Adsense üzerinde bir türlü kazanç sağlayamıyorsanız sizler için sektörel Niche hizmeti vermekteyim. Dilerseniz hemen aşağıda keyword'ün ne olduğunu detaylı olarak açıklayayım ve tüm verileri paylaşayım.
Keyword-Niche Nedir?
Niche site tasarımı gerçekleştirdiğiniz zaman bu sitenin kullanılması ile birlikte bahsedildiği şekilde yüksek TBM değerleri elde edilir. Tıklama başına maliyet (TBM) olarak adlandırılan bu mantıkta para kazanma konusuna bakıldığında, rakipleriniz çok düşük bir sayıda olduğu için elde edilen gelir neredeyse tamamı ile size kalabilir. Bu tarz siteler Türkçe karşılığı ile birlikte niş site olarak da adlandırılmaktadır.Yüksek Aranma hacmi ve TBM sahip keyword alanlardır. Keyword sitelerde sürekli makale eklemeye gerek yoktur. Belirli başlıklardır max 50-60 adet makaleyi geçmez.
Peki, Ben Neden Yapmıyorum?
Bir çok kişinin merak ettiği sorulardan biride "Sen niye yapmıyorsun o zaman?" HAKLI olarak sorular geliyor. Ben kendim Adsense Vergi borçlarımdan dolayı yapamıyorum. Şuan E-devlet üzerinden 240K vergi borcum bulunmaktadır.
NOT: Satışını yaptıklarımı bir daha ASLA SATMIYORUM! Pinterestile Alakası bulunmamaktadır.
Hızlı iletişim: 0545630 altmış üç 0 sekiz
FİYAT: 350 TL
Örnek Adwords Aranma Hacimleri:
Dilerseniz aşağıda hemen örnek aranma hacimlerini paylaşayım. Elimde mevcut olan tüm keywordler yüksek aranma hacimli ve TBM oranı yüksektir. Aynı zamanda Rekabet oranı azdır!
Adsense Kazanç Görüntüleri:
Hemen aşağıda adsense kazanç görüntülerini atayım. Hemen aşağıda Adsense verilerini inceleyebilirsiniz.
Yüzdelik dilimleri böyle görünmesinin sebebi sitenin adsense değişikliği yapmasının nedenidir.
R10 Konu Linki: https://www.r10.net/ilan-panosu/2541...nuda-ekli.html
KEYWORD SATIŞI! (Gelirler Konuda Ekli)
Alışveriş0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- KEYWORD SATIŞI! (Gelirler Konuda Ekli)
-
02-01-2021, 19:51:57