BURSA'da Uğur M.(27) kendisinden 2 TL isteyen Cengiz O.'ye (21) olumsuz yanıt verince sırtından bıcaklandı. Gozaltına alınan Cengiz O.'nun ilk ifadesinde, "Parası olmadığını soylese yeterdi, kimse beni kufur ederek aşağılayamaz" dediği oğrenildi.Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilcesi, Dikkaldırım Mahallesi, Acemler mevkiinde meydana geldi. Kısıtlama saatlerinde iş yerinden cıkan Uğur M. evine gitmek icin yuruduğu sırada yanına gelen Cengiz O., ekmek almak icin 2 TL istedi. Uğur M.'nin olumsuz yanıt vermesi uzerine cıkan tartışma kısa surede kavgaya donuştu. Bu sırada Cengiz O. belinden cıkardığı ekmek bıcağını Uğur M.'nin sırtına sapladı. Uğur M. kanlar icinde yere yığılırken Cengiz O. olay yerinden kactı.

Cevredeki vatandaşların ihbarı uzerine olay yerine cok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk mudahalesinin ardından Bursa Cekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Uğur M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu oğrenildi.'PARASI OLMADIĞINI SOYLESE YETERDİ'Olayın ardından Uğur M.'nin verdiği bilgileri değerlendiren Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği ile Osmangazi Suc Onleme ve Soruşturma Buro Amirliği ekipleri olay yerinden kacan şupheliyi yakalamak icin bolgede geniş caplı calışma başlattı. Şupheli Cengiz O., ekiplerin 15 dakikalık calışmasıyla yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Kukurtlu Mahallesi'nde yakalanarak gozaltına alındı. Cengiz O.'nun ilk ifadesinde, "Parası olmadığını soylese yeterdi, kimse beni kufur ederek aşağılayamaz. Ekmek almak icin 2 lira istedim. Bana kufur etti. Kavga etmeye başladık, baktım olmuyor kendimi korumak icin belimdeki ekmek bıcağını kullandım. Boyle olsun istemezdim pişmanım" dediği oğrenildi.
- BursaKaynak: Demiroren Haber Ajansı / İsmail Hakkı SEYMEN