Bursa'da kısıtlamayı delerek, polis uygulamasına giren minibusteki kişilerde uyuşturucu madde ele gecirildi. Şuphelilerden biri 'sokağa neden cıktınız' sorusuna 'Uyuşturucu satmak icin' diye cevap verdi.
Olay, merkez Yıldırım ilcesi Ankara Yolu Caddesi'nde bulunan uygulama noktasında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, kısıtlama sebebiyle uygulama yapan polis ekipleri, 16 V 8975 plakalı minibuse dur ihtarında bulundu. Polis ekiplerinin aractaki kişilerden izin belgesi istemesi uzerine araclarının bozulduğunu ve yolda kaldıklarını belirten gencler, aractan indirildi. Aracta ve 3 erkek 1 kızın uzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu icmek icin kullanılan aparatlar ele gecirildi.
'Uyuşturucu satmak icin sokağa cıktık'
Gozaltına alınan 4 şupheliye, Sokağa Cıkma Kısıtlamasına Uymamak sucundan toplamda 12 bin 600 lira da cezası kesildi. Şuphelilerden biri gazetecilerin sokağa neden cıktınız sorusuna 'Uyuşturucu satmak icin' diye cevap verirken, aracın surucusu 'Ben esnafım, muşterilerimin yuzune bakamam. Uyuşturucu benim değil, ben cok nadir kullanıyorum' dedi. Olayla ilgili soruşturma suruyor. - BURSA