Antalya polisini alarma geciren olay, 22.30 sıralarında Muratpaşa ilcesi Meltem Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye gore, avukat olduğu oğrenilen E. Y. D. (41), yanında eşi B. D., bebekleri ve bakıcıyla birlikte sokağa cıktı.
[h=3]KOVALAMACA YAŞANDI[/h]Polisin Kepez ilcesi Sakarya Bulvarı uzerindeki kontrol noktasında 'Dur' ihtarına uymayan E. Y. D., onlarca ekibi peşine taktı. Polis ile surucu arasında yaklaşık 20 dakikalık kovalamacanın ardından, E. Y. D.'nin kullandığı cip, Muratpaşa ilcesi Meltem Mahallesi'nde yakalandı.
[h=3]"ALKOLLUYUM BEN TAMAM"[/h]Aractan cıkartılan E. Y. D., polis tarafından ters kelepcelendi. Polisin "Neden kacıyorsun?" sorusuna, "Alkol kontrolunden kacıyorum. Alkolluyum ben tamam" cevabı veren E. Y. D., ardından ekipler tarafından ekip otosuna bindirildi. Eşinin gozaltına alındığını goren B.D. ise, polisleri uzun sure uğraştırdı. B.D., eşine bebeğinin gozu onunde kotu muamele uygulandığını ileri surerek, ekiplere zor anlar yaşattı.

[h=3]"SEN DUA ET ARKANDAN DELİK DEŞİK ETMEDİLER SENİ"[/h]Bu sırada ekip otosunda E. Y. D. ile bir polis memuru arasında tartışma yaşandı. E.Y.D., ozgurluğunun kısıtlandığını savunarak, "Bana neden ters kelepce yapıyorsunuz? Benim sucum mu var?" dedi. Polis memuru ise, "Benden kacarsan senin ozgurluğunu kısıtlarım. Sen 2 tane trafik polisinin ve bir ekip arabasının kaza yapmasına sebep oldun. Daha ne yapacaksın? Sen dua et arkandan delik deşik etmediler seni. Kacıp yakalandıysan, sonucuna katlanacaksın. Devletin arabasına niye vuruyorsun? Vurmayacaksın, bekleyeceksin" diye karşılık verdi.