TV8 ekranlarının buyuk bir ilgiyle izlenen, başrollerini Binnur Kaya, Tulin Ozen, Burak Sevinc ve Meric Aral'ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisinin 1 Ocak Cuma akşamı yayınlanan 18. son bolumunde Selvi karakterini canlandıran Sema Kecik ile oğlu Mert rolundeki Efe Tuncer veda etti. Terapi sureci tamamlanan Selvi sağlığına kavuştu ve ailesinin yanına gitti.
[h=3]"YOLLARINIZ ACIK OLSUN"[/h]Dizide Doktor Hanım'ı oynayan Binnur Kaya ise Instagram'dan hem Sema Kecik hem de Efe Tuncer icin bir veda paylaşımı yaptı. Kaya, paylaşımında şunları soyledi: "İki guzel insanla harika bir yolculuk yaptık Sema Kecik ve Efe Tuncer. Sema eski dostum, beraber olmak, can cana oynamak cok guzeldi. Efe, guzel arkadaşım her anını, her duygunu oyle guzel anlattın ki, seni her gorduğumde 'annene selam soyle' diyesim var. Birlikte olmak cok guzeldi, onurlandırdınız. Yollarımız acık olsun."

[h=3]"İYİ Kİ VARSINIZ, HOŞCAKALIN"[/h]Sosyal medya hesabından bir set calışanlarıyla olan fotoğrafını paylaşan Efe Tuncer, "Her şey icin butun emekleriniz icin kalpten teşekkurler. İyi ki varsınız, hoşca kalın" ifadelerini kullandı.
Efe Tuncer'in paylaştığı fotoğrafı kendi Instagram hesabından yayınlayan Sema Kecik ise "Bir yolculuktu ve keyifle bitti. Sevgiyle kalın. Selvi seni cok sevdim" dedi. Efe Tuncer ise dizide annesini oynayan Kecik'in paylaşımına "Seni cok seviyorum anniş. Bir onurdu" yorumunu yaptı.