Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve gorevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Turkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara gore, Aile, Calışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Muduru Ali Cevik gorevinden alındı.
Aynı Bakanlıkta acık bulunan Uluslararası İşgucu Genel Mudur Yardımcılığına Mahir Gumuş, Calışma Genel Mudur Yardımcılığına Huseyin Seyrekoğlu, İş Başmufettişliğine ise Hayati Mehmet İnam ve Savaş Van atandı.
Turkiye İş Kurumu Genel Mudur Yardımcısı Mehmet Ali Ozkan gorevinden alınırken, kurumda acık bulunan genel mudur yardımcılıklarına Nadide Yiğiteli ve Samet Guneş getirildi.
Cevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Muduru Yasin Kalem gorevinden alınırken yerine Genel Mudur Yardımcısı Murat Oral atandı.
Turk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına Serkan Kayalar, Genclik ve Spor Bakanlığı'nda acık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Mudur Yardımcılığına Mehmet Aslan, Rize İl Milli Eğitim Mudurluğune Engin Emen getirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında acık bulunan Doner Sermaye İşletme Dairesi Başkanlığına Hasan Ozkan, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Eyup Selman Korten atandı.
Gorevden alınan TCDD Taşımacılık AŞ Genel Muduru ve Yonetim Kurulu Başkanı Kamuran Yazıcı'nın yerine Hasan Pezuk getirilirken, Turkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Mudurluğunde acık bulunan 1. Bolge Mudurluğune Necmettin Acar atandı.
Prof. Dr. Murat Tuncer, Yuksekoğretim Kurulu (YOK) uyeliğine yeniden secilirken, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Butce Başkanı İbrahim Şenel de YOK uyesi olarak gorevlendirildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı