Bekciden kacan genc: "Yakalayamazdınız da komisere dua edin"
-Ekiplerle alay edercesine: "Biz koşturmayı seviyoruz biliyor musun?"

AKSARAY - Aksaray'da bekcilerin dur ihtarına uymayarak kacan ve bir sure yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan genc alay edercesine ekiplere, "Biz koşturmayı seviyoruz biliyor musun? Yakalayamazdınız da komisere dua edin" diye konuşması "Pes" dedirtti.
Olay Hamidiye Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye gore, mahallede devriye atan bekciler sokakta gordukleri ve durumundan şuphelendikleri gence dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayarak kacmaya başlayan şupheli gec ve bekciler arasında kovalama yaşandı. Bekcilerin telsizden anons etmesi uzerine polis ekipleri bolgeyi adeta abluka altına aldı. Yaşanan kovalama sonucu şupheli genc Taşpazar Mahallesinde bekci ve polis ekiplerince yakalandı. Yapılan kimlik tespitinde gencin Can S. olduğu tespit edilirken, gencin uzerinde geniş caplı arama yapıldı.
"Konyalı İbocan dedin mi herkes tanır"
Yapılan sorgulama ve araştırmada gecte her hangi bir suc unsuruna rastlanılmazken, gencin polis ve bekcilerle diyaloğu "Pes" dedirtti. Alay edercesine polis ve bekcilere konuşan genc, hem dalga gecti, hem de cezaevindeki arkadaşlarına selam gonderdi. Ekiplere, "Biz koşturmayı seviyoruz biliyor musun?" diyen genc, "Benim, tutuklayın beni, alın beni. E tipi kapalı cezaevine selamlar olsun. Yakalayamazdınız da komisere dua edin" dedi. Kendisini goruntulemek isteyen basın mensuplarına "Sende starsın abi" diyen genc, tekrar ekiplere donerek, "Dayı aslen ben Konyalıyım. İkametim burada. İbocan dedin mi herkes tanır. Konyalı ibocan" diye konuştu. Genc tekrar kendisini goruntulemek isteyen kameramana donerek, "Ne acıklayım abi, faili mechul olayları mı acıklayım?" dedi. Gence sokağa cıkma kısıtlamasına uymamaktan 3 bin 150 TL para cezası uygulandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YASİN CAN