SİİRT'in Kurtalan ilcesinde yaşayan 8 yaşındaki Rabia Guran, sokağa cıkma kısıtlamasında 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, kendisinin doğum gunu icin pasta alacak babasına izin istedi. Bunun uzerine ekipler, pasta ve ceşitli hediyelerle Rabia'nın evine giderek surpriz yaptı.
Kurtalan ilcesinde sokağa cıkma kısıtlamasında 155 Polis İmdat Hattı'nı arayan Rabia, bugun doğum gunu olduğunu ve babasının pasta almayı unuttuğu icin dışarı cıkması gerektiğini soyledi. Durumdan haberdar olan İl Emniyet Muduru Saruhan Kızılay'ın talimatıyla ekipler doğum gunu pastası ve ceşitli hediyelerle Rabia'nın evine gitti. Karşısında polisleri ve doğum gunu pastası goren Rabia'nın mutluluğu gozlerinden okundu. Kucuk Rabia, anne ve babasının pasta almayı unuttuğunu ve sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle de 155'i aradığını belirterek, "Babam icin izin istedim. 'Neden' diye sorduklarında, 'bugun benin doğum gunum, babam bana pasta alacak' dedim. Bunun uzerine polis ağabeylerim bana pasta ve hediyeler getirdi. Onlara cok teşekkur ediyorum ve onları cok seviyorum" dedi. Guran ailesi de polis ekiplerine teşekkur etti.