Windows 10 sıfırlama nasıl yapılır?
Ama bu sorunların onune gecmek imkansız değil. Zira Microsoft‘un eklediği sıfırlama ozelliğini, basit birkac işlemle gercekleştirerek, eski ayarlarınızdan kurtulup, orijinal Windows 10 ayarları ile daha sorunsuz bir deneyim elde edebilirsiniz.
Fakat bilgisayarı sıfırlamak yerine eski işletim sistemine donmek isterseniz, bunun da cozumu var. Zira Microsoft, eski işletim sistemine geri donmek isteyen kullanıcılar icin 1 ay sure tanımış. İlk 1 ay icerisinde guncellemeyi geri alıp, eski işletim sisteminize donmek icin, aşağıdaki bağlantıda yer alan rehberimizi okuyabilirsiniz
Windows 10 bilgisayar sıfırlama nasıl yapılır?
Windows 10 yuklu bilgisayarı sıfırlamak icin yapmanız gereken ilk şey ise Başlat menusu > Ayarlar ya da Hızlı İşlem Merkezi(Bildirimler) > Tum Ayarlar yolunu izleyerek ayarları acmak.
Ekli dosyayı goruntule 1365
Sonraki adımda “Guncelleştirme ve Guvenlik” aylarını acın ve “Kurtarma” sekmesine tıklayın. Daha sonra en ustteki “Bu bilgisayarı sıfırla” seceneğinin altındaki “Başlayın” butonu uzerine tıklayın.
Bu adımın ardından korumak istediğiniz verilere gore, istediğiniz şekilde sıfırlama işlemini gercekleştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı goruntule 1364
Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır?
-
01-01-2021, 23:07:55