Gectiğimiz yıl piyasaya surulen Windows 10, Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları icin gelen guncellemeler ile dağıtılmaya başlanmıştı. Şu an kullanmış olduğunuz işletim sistemi guncelleme almadı veya kurulum DVD‘si elinizde yoksa, Windows 10 USB Tool hazırlayarak işletim sisteminizi Windows 10‘a yukseltebilirsiniz.
Hazırlayacağınız Windows 10 USB Tool ile uzerinde işletim sistemi bulunmayan bir makineye kurulum yapabileceğiniz gibi herhangi bir sebepten dolayı bozulmuş olan Windows sistemine onarım yapmanız da mumkun.
Windows 10 USB Tool hazırlamak icin kullanacağınız belleğin boyutu en az 3GB olmalı. Kullanacağınız USB bellek formatlanıp, Windows 10 ISO dosyası temiz bir şekilde kopyalanmalı. Bu işlemi gercekleştirmek icin
Microsoft Media Creation Tool isimli programa ve Windows 10 ISO dosyasına ihtiyacınız var. İki dosyayı da bağlantı uzerinden indirebilirsiniz
Ekli dosyayı goruntule 1371
Windows 10 USB Tool hazırlamak icin Microsoft Media Creation Tool‘u calıştırmanız gerekiyor. Onunuze gelen penceredeki lisans sozleşmesini kabul ettikten sonra, başka bir bilgisayar icin kurulum dosyası oluşturma seceneği secip devam‘a tıklamanız gerekiyor.
Kurulacak olan işletim sisteminin dil, versiyon ve mimari ayarlarını kaydettikten sonra USB Bellek seceneğini secip indirdiğiniz Windows 10 ISO dosyasını gostermeniz gerekiyor.
Windows 10 USB Tool kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, USB bellek uzerinden bilgisayarınız boot ederek Windows 10 kurulumunu gercekleştirebilirsiniz.
Windows 10 USB Tool Nasıl Hazırlanır?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Windows 10 USB Tool Nasıl Hazırlanır?
-
01-01-2021, 23:07:41