Milli Piyango'nun yılbaşı ozel cekilişinde 100 milyon liralık buyuk ikramiyenin cıktığı bileti satan bayi Suleyman Gezer, bileti sattığı kişiyi hatırlamadığını, ihtiyac sahibi birine cıktığını umut ettiğini belirtti.
Dun akşam yapılan cekiliş sonucu buyuk ikramiyenin isabet ettiği "9884757" numaralı ceyrek biletin Akhisar'da satıldığının acıklanması ilcede en onemli gundem maddesi oldu. İlce sakinleri, "şanslı milyoner"i ararken biletin satıldığı bayi de belli oldu. Biletin, Balıkesir-Manisa kara yolu kenarında bulunan Milli Piyango Bayisi Gar Bufe'nin sahibi, evli ve bir cocuk babası Suleyman Gezer (37) tarafından satıldığı belirlendi.
İkramiye cıkan bileti satan Suleyman Gezer, AA muhabirine 12 senedir bufe işlettiğini, 7 yıldır da Milli Piyango bayiliği yaptığını soyledi. Buyuk ikramiyenin cıktığı bileti sattığının farkında olmadığını, bileti kimin aldığını hatırlamadığını ifade eden Gezer, şoyle konuştu:
"Akhisar'a cıktığını televizyondan oğrendim. Sabahleyin Milli Piyango İdaresi Genel Mudurluğunden aradılar, tebrik ettiler. Benim sattığımı bu şekilde oğrendim. İnşallah ihtiyacı olan birine cıkmıştır. Boyle bir ihtiyac sahibine cıktıysa cok mutlu olurum, hayırlı olsun."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ahmet Bayram