BAKAN SOYLU, 112'YE GELEN CAĞRIYA CEVAP VERİP, EKİPLERİ YONLENDİRDİ
İcişleri Bakanı Suleyman Soylu, Van'ın Edremit ilcesinde 112 Acil Cağrı Merkezi'ni ziyaret edip, burada gorev yapan sağlık calışanlarının yeni yılını kutladı. Bakan Soylu, İpekyolu ilcesinde bağlı Karşıyala Mahallesi'nde kolu kırılan 16 yaşındaki Recep Esenboğa icin 112 Acil Komuta Merkezi'ne gelen cağrıya cevpa verdi. Kendisini tanıtıp, gecmiş olsun dileklerini ileten Bakan Soylu, aileden hastanın bilgilerini ve adresini alıp, ekipleri bolgeye yonlendirdi.
HEM DUALARIMIZ, HEM İYİ DİLEKLERİMİZ SİZİNLEBakan Soylu, daha sonra komuta merkezindeki ana telsizden, tum sağlık calışanlarının yeni yılını kutladı. Komuta merkezindeki ana telsizden sağlık calışanlarına seslenen Bakan Soylu, "Şukranlarımızı sunmak icin arkadaşlarımızla beraber sizi arayalım dedik. Allah razı olsun. Gayretiniz, samimiyetiniz, millete dokunuşunuz inanınız ki, hepimize moral vermektedir. Bizlere buyuk guc vermektedir. Allah sabrınızı daim eylesin. İnşallah 2021 yılında bu musibetten hep birlikte kurtulacağız. Ama bilesiniz ki sağlık calışanlarımızın bu gayret ve samimiyetini aziz milletimiz de gelecek nesillerimiz de hicbir zaman unutmayacaktır. Hem dualarımız, hem de iyi dileklerimiz sizinle. Tum ailelerinize selam ve hurmetlerimizi iletiyoruz. Bu arada da rahmeti rahmana kavuşan, bu donemde buyuk gayret gosteren sağlık calışanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.Bu konuda da bu musibetten etkilenen tum vatandaşlarımıza da hem acil şifalar, hem sağlık icinde afiyet diliyorum. Cok teşekkur ediyorum" dedi.Sağlık calışanları da Bakan Soylu'ya telsizden sırasıyla teşekkur etti. Soylu, 112 Acil Cağrı Merkezi'nin ardından kentten ayrılmak uzere Van Ferit Melen Havalimanı'na gecti.Behcet DALMAZ-Orhan AŞAN/VAN,