DİYARBAKIR'da, "Benim tanık olduklarımı goren biri, evden dışarı cıkmazdı" sozleriyle yoğun bakımda tedavi goren koronavirus hastalarının yaşadığı acılara dikkat ceken Doc. Dr. Hakan Akelma, koronaviruse yakalandı. Gorev yaptığı yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Akelma, sosyal medyada paylaştığı videoda dua beklediğini soyledi.
Diyarbakır'da, pandemi hastanesine donuşturulen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gorevli Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Doc. Dr. Hakan Akelma'nın 17 Aralık gunu yapılan Covid-19 testi pozitif cıktı. Bir sure evinde tedavi edilen Akelma, durumunun ağırlaşması uzerine hastaneye kaldırılarak, gorev yaptığı yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

'TANIK OLDUKLARIMI GOREN BİRİ, EVDEN DIŞARI CIKMAZDI' Daha once "Benim tanık olduklarımı goren biri, evden dışarı cıkmazdı" diyen Akelma, yuksek akışlı oksijen terapisi gorduğunu bildirdi. Başhekim Yardımcısı da olan Akelma, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Değerli arkadaşlar yuksek akışlı oksijen terapisi alıyorum şu an. Yanında da cipap, alıyorum. Şu an akciğerlerimde bir duzelme ve toparlanma var. Cipap ve high flow bu şekilde almaya devam edersem toparlanırım. Dualarınızı en yuksek perdeden bekliyorum" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mehmet Mucahit CEYLAN