Yeni yıla yurdun ceşitli yerlerindeki gorevleri başında karşılayan emniyet personeli, yapılan videolu paylaşımla vatandaşların yeni yılını kutladı.
Emniyet Genel Mudurluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Hakkari, Ağrı, Mardin. Vatanın her noktasında gorev başında olan polislerimizin sizlere mesajı var." ifadelerine ve gorevli polislerin videolu mesajlarına yer verildi.

Videoda, Hakkari'de gorevli bir emniyet mensubunun, "Buradan başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak uzere ailem ve herkese Hakkari'den selamlarımı iletiyorum. Yeni yılın sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu gece gorevinin başındaki herkese kolaylıklar diliyorum. Allah korusun." mesajı yer aldı.
Ağrı Doğubeyazıt'ta gorevli bir polis memuru da guvenliğin sağlanması icin gorev başında olduğunu belirterek, vatandaşların yeni yılını kutladı.
Mardin'deki ozel harekat polisleri de "Aziz milletimiz, 2021 yılına girmek uzere olduğumuz şu dakikalarda bizler polis ozel harekat olarak sizlerin guvenliği, vatanımızın birliği icin gorevimizin başındayız. Yeni yılınız kutlu olsun. Varlığımız Turk varlığına armağan olsun." mesajını paylaştı.
Emniyet Genel Mudurluğunun bir başka paylaşımında ise Mardin Kızıltepe'de Suriye sınırında gorevli personelin fotoğraflarına yer verilerek, "Elleri tetikte, gozleri hudutta. Kahramanlarımız yeni yılı gorevi başında karşılıyor." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı