Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc, yeni yıl mesajı yayımladı.
Koc, kulubun internet sitesinde yer alan mesajında, 2020 yılında yeni tip koronavirus (Kovid-19) salgınının tum dunyayı etkisi altına aldığına işaret ederek, "Hicbirimizin daha once tecrube etmediği bir salgınla mucadele ettiğimiz ve hayatta yaptığımız her şeyin, yaşadığımız her anın kıymetini cok daha iyi anladığımız bir yıl oldu. Tum duzenin, rutinlerimizin altust olduğu, başlarda evlerimize kapanıp, ne olacağını bilmeden buyuk bir endişeyle beklediğimiz donemde, ulke olarak buyuk bir dayanışma orneği gosterdik. Fiziken aramıza mesafe koymak zorunda kalmış olsak da dayanışma ve birlik beraberlik duygularıyla birbirimize tutunduk." değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık calışanlarının salgına karşı verdiği ozverili mucadelenin altını cizen Koc, şoyle devam etti:
"Başta sağlık calışanlarımız olmak uzere, devletimizin ve uretim zincirindeki fedakar vatandaşlarımızın ulkemizi ayakta tutmak icin verdiği buyuk ozveri, salgınla mucadele icin bizlere ilham, guc ve cesaret verdi. Bu surecte biz de Fenerbahce Spor Kulubu olarak sağlığı en buyuk onceliğimiz olarak belirledik. Değerli uyelerimizle toplantılarımızı, buluşmalarımızı yapamasak da maclarımızda taraftarlarımızın eşsiz desteğinden mahrum kalsak da sizlerle olan sımsıkı bağlarımızı ve kayıtsız şartsız desteklerinizi, bizlere verdiğiniz manevi gucu bu surecte daha da derinden hissettik."
7'den 70'e Fenerbahce'nin yanında olan tum taraftarlara teşekkur etmeyi bir borc bildiğini belirten Koc, "Salgın şartlarında bizlere en buyuk emanetiniz olan Fenerbahce icin yukumluluklerimizi aksatmadan emek vermeye devam ettik. 2021'e ramak kala, salgın hala devam etse de dunyada aşı konusunda yaşanan gelişmelerle birlikte yeni yıla daha umutlu bakıyoruz. Sıhhat dolu gunlerin pek yakında olduğu umuduyla, Fenerbahce'mizin nice başarılarına şahit olacağımız, bu başarıların keyfini yaşayacağımız, sağlık, umut ve mutlulukla bir araya geleceğimiz, mesafelerin aramızdan kalktığı yepyeni bir yıl diliyorum." ifadelerini kullandı.
Ali Koc, yeni yıl mesajını şoyle tamamladı:
"Bu yıl Fenerbahce'nin, camiasıyla birlikte tek bir eksik dahi olmadan, mucadele gerektiğinde her anlamda en guclu mucadeleyi verdiğimiz, Fenerbahce formasını taşıyan her sporcuyu 'Hep destek tam destek' diye koruyup kolladığımız, onlara en buyuk gucu verdiğimiz bir yıl olsun. 2021'in ulkemiz icin de en guzel başarıların yaşanacağı, atılımların olacağı, her bir gencin umutla geleceğe sarılacağı, herkesin ustlendiği sorumluluklar bazında katma değer yaratma adına calışacağı ve kadın cinayetlerinin yaşanmayacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, yeni yılınızı kutluyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Halil İbrahim Avşar