YENİ yıla saatler kala sokağa cıkma kısıtlaması oncesi vatandaşlar Taksim Meydan'ına akın etti.4 gunluk sokağa cıkma kısıtlamasının başlamasına sayılı saatler kaldı. Yılbaşı kutlamalarında en cok tercih edilen adres olan Taksim Meydanı yeni yıldan saatler once yoğun ilgi gordu. Vatandaşlar Taksim Meydanı'nı ve İstiklal Caddesi'nde fotoğraf cektirerek tarihi gunu olumsuzleştirdi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde dolaşanların zaman zaman sosyal mesafe kurallarına uymadığı goruldu. Taksim Meydan'ından erken saatlerde bu yana bulunan polis ve zabıta ekipleri vatandaşları sık sık uyardı. Polis ekipleri sıkı guvenlik onlemi aldı.

"EVDE SIKILDIĞIM İCİN TAKSİM MEYDANI'NA GELDİM"Taksim'e alışveriş yapmaya geldiğini soyleyen Efe Mera, "Yılbaşını arkadaşıma evde kutlayacağız. Gonul isterdi ki, yılbaşını arkadaşlarımla dışarıda kutlamak ama eve kapandık. Şu an evde tek olacağımız icin icimiz kan ağlıyor. Gencliğimizi yaşayamıyoruz. Ama sağlığımız icin bu yıl evde olacağız" dedi. Evde sıkıldığı icin Taksim Meydanı'na geldiğini soyleyen Gorkem Tezer ise "Askere gitmeden once dışarı cıkmak istedim. Yılbaşını da evde kutlayacağım. Aylardır Taksim Meydanı'na gelmiyordum cok değişmiş" diye konuştu.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı