SBK Holging patronu Sezgin Baran Yılmaz, gectiğimiz gunlerde kara para aklama operasyonuyla Turkiye gundemine bomba gibi duşmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yurutulen soruşturmada 132 milyon dolarlık kara para akladığı tespit edilen SBK Holding ve bunyesindeki 6 şirkete operasyon duzenlendi. Ancak Sezgin Baran Korkmaz'a ulaşılamamıştı.
[h=3]"PAZARTESİ GUNU İSTANBUL'DA OLACAĞIM"[/h]Nerede olduğu merak konusu olan Sezgin Baran Korkmaz, YouTube uzerinden yayın yapan gazeteci Cuneyt Ozdemir'in konuğu oldu. Hakkında cıkan haberlere ilişkin acıklamalarda bulunan Korkmaz, Luksemburg'da olduğunu soyledi. Cuneyt Ozdemir'in "Turkiye'de aranıyorsunuz haberiniz var mı?" sorusuna yanıt veren Korkmaz, "Evet. Medyadan gelişmeleri takip ediyorum. Pazartesi gunu İstanbul'da olacağım" dedi.

[h=3]"KACTINIZ MI?" SORUSUNA BOYLE YANIT VERDİ[/h]Korkmaz, Ozdemir'in "Kactınız mı?" sorusuna ise "Kacmam icin benim aranmam veya yurt dışı cıkış yasağımın olması lazımdı. Benim hala yurt dışı cıkış yasağım yok. Ben 13 gundur buradayım. Hakkımda herhangi bir yurt dışı cıkış yasağı yok ki kacayım." diye yanıt verdi.
[h=3]"LUKSEMBURG'A NEDEN GİTTİNİZ?"[/h]Korkmaz, "Luksemburg'a neden gittiniz?" sorusunu ise "Benim burada uc tane şirketim var. Burada inşaatlarım var. İlk kez gelmiyorum buraya. Benim ucuş kayıtlarıma bakarlarsa ayda uc kez geliyorum" diyerek cevapladı.
[h=3]"BU SORUŞTURMADAN BİR ŞEY CIKMAYACAK"[/h]Evinin şominesinde telefon yaktığına dair iddiaları yalanlayan Korkmaz, evinde ve iş yerinde yapılan aramaların bir yere varamayacağını soyledi. Korkmaz, "Ben suc işlemiş olsam ulkeme geri donmenin hesaplarını yapmam. Geri donme gibi bir niyetim olmasa burada canlı yayına cıkıp bir acıklama yapmazdım." dedi.