Niğde Belediye Başkanı Emrah Ozdemir, CHP Niğde Milletvekili Omer Fethi Gurer ve Niğde Omer Halisdemir Universitesi Rektoru Prof. Dr. Muhsin Kar, yeni yıl mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Emrah Ozdemir, mesajında, 2020 yılında Turkiye'de ve dunyada sıkıntılı sureclerin yaşandığını aynı zamanda bircok ortak sevincte buluşulduğunu belirtti.
Yeni bir yılın yeni umitler, hedefler ve başlangıclar demek olduğunu aktaran Ozdemir, şunları kaydetti:
"Goreve geldiğimiz gunden bugune şehrimizi yeniden yapılandırmak, modern bir Niğde oluşturmak, gelecek nesillere gururla bırakabileceğimiz bir aydınlar şehri inşa etmek icin canla başla calışıyoruz. Gucumuze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, cağdaş dunyayla butunleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz 2020 yılında olduğu gibi yine insan odaklı olacak, adalet, şeffaflık ve durustluk dusturumuzdan asla odun vermeyeceğiz. Bu duşuncelerle 2021 yılının başta hemşehrilerimize ve ulkemize barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum."
CHP Niğde Milletvekili Omer Fethi Gurer de mesajında, 2020 yılının başında dunyayı etkisi altına alan koronavirus salgınının milyonlarca insanın yaşamını yitirmesine neden olduğunu anımsatarak, yeni yılda pandeminin aşıyla sona ermesini, bu tur salgın ve felaketlerin son bulmasını diledi.
Her yeni yılın yeni bir umut olduğuna işaret eden Gurer, "2021 yılının salgınlardan, felaketlerden uzak bir yıl olmasını ve ozellikle milyonlarca insanının olumune neden olan koronavirus salgınının son bulmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle Niğdeli hemşehrilerim ve tum yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı bir yıl, esenlikler diliyorum." ifadelerini kullandı.
Niğde Omer Halisdemir Universitesi Rektoru Prof. Dr. Muhsin Kar ise mesajında, "Acısı, tatlısı, sevinci ve uzuntusuyle bir yılı daha geride bırakarak, oğrencilerimize kavuşma umidiyle beklediğimiz yeni bir yıla giriyoruz. 2021 yılının sevgi, barış, hoşgoru ve kardeşliğin hukum surduğu, hastalıkların son bulduğu yeni bir yıl olmasını diliyor, tum oğrencilerimiz, personellerimiz ve Niğdeli vatandaşlarımızın yeni yılını en icten dileklerimle kutluyorum." ifadelerine yer verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Abdullah Ozkul