Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Ercengiz, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt ici ve dışında cektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "spor" ve "yaşam" kategorilerinde oy kullandı.
Haber kategorisinde Arif Hudaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim" fotoğrafını secen Ercengiz, spor kategorisinde Okan Coşkun'un "Futbol ozlemi" karesine oy verdi. Yaşam kategorisinde ise uc tercih yapan Ercengiz, Suleyman Elcin'in "Antalyalı Orumcek Adam", Şebnem Coşkun'un "Şahika Ercumen yavru carettalarla" ve İsa Terli'nin "6 guzel adam" fotoğraflarını tercih etti.
"Beni umutlandıran fotoğrafları secmeye calıştım"
Başkan Ercengiz, her biri birbirinden guzel olduğunu belirttiği kareler arasında secim yapmakta zorlandığını bildirdi.
Bu yıl insanları tebessum ettiren fotoğraflara ihtiyacları olduğuna değinen Ercengiz, "Secimlerimi de o yonde yaptım. Hayatın her alanında beni umutlandıran, gulumsememe neden olan fotoğrafları secmeye calıştım. Anadolu Ajansı her yıl olduğu gibi nezaketini gosterip, bu yıl da fotoğraf oylaması icin geldi. Biz de karınca kararınca katkı vermeye calıştık. Emeği gecen herkese teşekkur ediyorum. Umuyorum ki 2021 daha guzel haberlerin olduğu bir yıl olsun." diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Bilal Altıok