Merhabalar herkese, ben Kerem Süha METE.

Seorative adlý SEO ajansýnýn kurucusuyum. Sektördeki ilk freelance iþlerimden bu yana 6 seneden fazla deneyimim bulunmaktadýr. 3-4 sene freelance, 1.5 sene ajans deneyiminden sonra 2 senedir de kendi firmamla, küçük ve büyük ölçekli firmalara, "Samanlýkta Ýðne Olmayýn" sloganýmýzla SEO hizmeti vermekteyiz.

Sizlerle Boðaziçi Enstitüsü çatýsý altýnda hazýrlamýþ olduðumuz ücretli SEO eðitimini paylaþmak istiyorum. Tüm eðitimimiz ücretli olarak satýlýyor olsa da ayný eðitim içerisinden ücretsiz olarak da sunduðumuz 19 saatlik bir eðitimimiz daha bulunmaktadýr. Detaylar aþaðýdadýr.

SEO Eðitiminin Hazýrlanýþý

Eðitimi hazýrlama sürecindeki amacým, hazýrlayacaðýmýz eðitimin en kapsamlý ders içeriðine sahip olup, aþýrý kaliteli bir eðitim olmasýný saðlamaktý. Sektördeki þahýs veya kurum veya eðitim platformlarýndaki (Udemy, Skillshare vb.) örgün veya online onlarca eðitimin müfredatýný, ders uzunluklarýný, konularýn derinliklerini, çeþitliliklerini inceleyerek önce ünitelerimi, sonrasýnda da derslerimi belirleyerek çekim sürecine baþladýk.

SEO Eðitiminin Ýçeriði

Araþtýrmalarým sonucu derslerin adlarýný ve içeriklerini belirleyip, zorlu ve uzun süren çekimler sonucu 45 saatten fazla, 119 farklý videoya sahip, 6 ünite, 80'den fazla farklý konuyu, 20'den fazla SEO aracýný hem video çekimli hem de ekran kayýtlý olarak anlatmaya çalýþtýðým bir eðitim meydana getirdik. Sektörde Türkçe veya Ýngilizce, online veya örgün, temel veya ileri seviye olarak verilen eðitimlere nazaran, bana göre en kapsamlý eðitimler arasýna gireceðini net bir þekilde düþünmekteyim.

SEO eðitimine ilgi duyuyorsanýz veya eðitimin içeriðini merak ediyorsanýz, eðitimimizin ünitelerini ve video/ders adlarýný linkten detaylýca incelemenizi þiddetle tavsiye ederim: SEO Eðitimi Ýçeriði

Süre yazan sütunda, o satýrdaki dersin/videonun saat birimi karþýlýðý görebilirsiniz.

Eðitimin Ücreti ve Ýndirim Kuponu

Sertifikalý SEO eðitimimizin ücreti 1.499 TL'dir. Boðaziçi Enstitüsü'nden sizler için istediðim ilave %15 indirim kupon kodunu almak isteyenler, konuya bir yorum býrakabilirseniz sevinirim. Özel mesaj ile kodu paylaþýyor olacaðým. Eðitim Boðaziçi Enstitüsü üzerinden satýlmaktadýr. Eðitim satýþ sayfasýna ve derslere http://bit.ly/wmaraci-seo-egitimi buradan ulaþabilirsiniz. Eðitimin kendisi de ayný platform üzerinden verilmektedir.

Sertifika

Boðaziçi Enstitüsü isteðe baðlý olarak Türkçe veya Ýngilizce, dijital veya baskýlý olarak sertifikanýzý saðlamaktadýr.

Ücretsiz SEO Eðitimi

45 saati aþan SEO eðitimimizin içerisinden bazý temel dersleri seçerek, sizler için ücretsiz bir SEO eðitimi de oluþturduk. Ücretsiz SEO eðitiminin ders içeriklerini incelemek için buraya týklayabilirsiniz. Açýlan Google Sheets (E-Tablo) dosyasýnýn ikinci sekmesinde listeyi görebilirsiniz.

Ücretsiz SEO eðitimimizi, ana eðitimde bulunan ünite ve derslerinden bir derleme yaparak sizlere sunduðumuz için bazý içerik, teknik, site dýþý SEO dersleri eksiktir. Bu konuda önden uyarmak isterim. Amacýmýz, ayný eðitimin bir kýsmýný, bir nevi en temel SEO konularýný ücretsiz olarak da sunmuþ olmaktýr. Ayrýca ücretli eðitimin içeriðini, kalitesini de sizlere bir ücret ödetmeden görmenizi hedefledik.

Ücretsiz SEO eðitimine kaydolmak için http://bit.ly/wmaraci-ucretsiz-seo-egitimi bu linki kullanabilirsiniz.

Eðitim Sonrasý Destek ve Buluþmalar

Salgýn þartlarýndan ötürü bu konuda ileride güncellemeler tekrardan yapabilirim. Genel olarak amacýmýz, uygun þartlar altýnda online veya örgün olarak ücretsiz buluþmalar düzenlemektir. Online eðitimi tercih etmeyenler için de örgün SEO eðitimleriyle alakalý sizleri yakýnda bilgilendiriyor olacaðým.

Ayrýca genel olarak ücretli veya ücretsiz SEO eðitimine kaydolanlara, SEO süreçlerinizle alakalý eðitim dýþý konulardaki sorularýnýza da bu baþlýk altýnda veya özelden elimden geldiðince cevap vermeye çalýþacaðým.

Yorumlarýnýzý, görüþlerinizi bekliyorum arkadaþlar :) Herkese saðlýklý, güzel günler dilerim.