==============================================
Tapatalk sistemi nedir bunu sizlete acıklayalım.Tapatalk forum erişimi icin ozel olarak inşa edilmiş mobil bir uygulamadır.Bu uygulama ile forumlarda daha kolay gezinti yapılabilir ve forum her yonu ile daha kolay kullanılabilir.
Gunumuze bakarsanız eger artık mobil kullanım oldukca artmış durumdadır her ne kadar vbulletin kendi mobil teması olsada bu tur uygulamalar hem mobil sistemlerde forumun daha stabil,seri ve mobil sistemin internet trafigine normal gorunumler kadar yuklenmemesi kullanıcılar icin oldukca faydalı bir uygulama olarak yorumlanabilir.
Peki nasıl calıştırırız bu sistemi ?
================================
Adım 1 kayıt
İlk olarak tapatalk kendi sistemine kayıt olmalısınız kayıt olmak izin burayı ziyaret edin. Kayıt aşaması aslında cok basit fakat bir kac adımda resimler ile anlatalım
Sağ ust koşeden Register butonu ile kayıt adımına gecebilirsiniz.
Kurulacak olan sistemin secimini yapın
Uygun surum icin eklentiyi indir.
Adım 2 Sistem kurulumu
İndirilen uygun surumu .zip icerisinden cıkarın
.zip icinden cıkan mobiquo isimli klasoru FTP forumun kurulu olduğu dizene atın
Admincp >> Urunler & Pluginler >> Urunlerin Yonetimi >> [Urun Ekle / İceri Aktar]
1. [Urun Ekle / İceri Aktar] linkine tıklayın acılan pencerede bulunan XML-Dosyasını Serverinizden yukleyin alanına bu adresi girin
PHP- Kodu:
./mobiquo/product-tapatalk.xml
Ve urunu yukleyin ...
Forum kurulu ve kayıt işlemi bitti şimdi yetkilendirelim
================================================== =====
Adım 1 forum yetkilendirme;
Bu link'e girelim ve caps izleyelim
Yukarıdaki casp size veilmiş olarak gosterilen Forum icin OZEL key kodunu kopyalayın ve
Admincp >>vbulletin secenekleri >> Tapatalk Secenekleri >> Tapatalk Key >>> Kutucuğuna yapıştırın [h=4]Ekli dosyalar[/h]
-
1.jpg 73.9 KB Goruntuleme: 0
-
2 (1).png 68.3 KB Goruntuleme: 0
-
3 (2).png 185.2 KB Goruntuleme: 0
-
4 (2).png 63.6 KB Goruntuleme: 0
-
5.jpg 138.2 KB Goruntuleme: 0
-
6.jpg 133.3 KB Goruntuleme: 0