vBulletin 2.el lisans satışında mail verilemiyor ise ne yapılabilir ?
İlk olarak şunu belirteyim burada anlatacaklarımı değerlendirmek ve sorumluluk tamamen size aittir sadece bir secenek olarak duşune bilirsiniz bu anlatacaklarımı.
Adım 1
Satıcıdan vbulletin.com costumer bilgileri alınır
Satıcıdan kayıtlı mail adresinin login bilgileri alınır
Adım 2
vbulletin.com Costumer login icin şifre değiştirilir
kayıtlı olan mail adresine gelen vbulletin postaları silinir
Yukarıda anlatılanlar sonucunda artık vbulletin login bilgilerini sadece siz biliyor oluyorsunuz. Ancak satıcının mail adesini geri iade ettiğinizde bu bilgileri değiştirme hakkı tekrar ona gececektir. Bu işide şoyle garantiye alabiliriz.
Adım 3
Satıcıdan alınan mail adresinin kurtarma bilgileri yeniden duzenlenir ve lisansı alan kişinin kurtarma bilgileri girilir.( Telefon numarası,İkinci kurtama posta adersi,dogrulama soru ve cevap)
Bu işlemler yapıldıgında artık lisansı satan kişi mail uzerinde sadece kullanma hakkına sahip olacaktır ve sadece mail sistemini kullanabilir.
Ornek goruntu:
Peki sizi nasıl guvene alıyoruz bu yontem ile ?
Olduda satıcı vb.com loginlerini değiştirdi şimdi siz ne yapacaksınız ? Yukarıda anlatımlarda mail yonetimini tamamen elinize almıştınız
Hemen mail adresine giriyor ve yukarıda ama şifresini bilmiyorsunuz şimdi sizin daha once yaptıgınız kurtarma yontemi ile mail adresinin şifresini değiştiriyorsunuz.
Ornek goruntu:
Ardından vbulletin.com şifresini değiştiriyorsunuz.
Ve Satıcının mail adesini kullanmaması icin mail şifresin bir daha ona vermiyorsunuz.
İşlemler cok basit her kes yapabilir eger mail adersi domain uzerinde değil ise bu yontem ile kendinizi guven altına alabilirsiniz.Anca mail adesi domain uzerinde ise yani etiket@vbulletin,web,tr gibi bir mail adresi ise bu mail ile ilgili hic bir işlem yapmazsınıZ ve sizin icin tehlikeli bir işlem yapmış olursunuz. Bilinen butun mail adreslerinde farklı farklıda olsa bu yontemlerin hepsi mevcuttur .
Bu yol ile hem satıcının mail adersini sorunsuz kullanması sağlanmış olur hemde satın aldığınız lisansınızı guven altına almış olursunuz
vBulletin İkinci El Lisans Satışında Mail Adresi Verilmediyse Ne Yapılabilir?
vBulletin0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- vBulletin İkinci El Lisans Satışında Mail Adresi Verilmediyse Ne Yapılabilir?