================================================== ================
Diğer beğeni sisteminde sorunlar nedeni ile bu değişimi yaptım ve şu an olarak sorunsuz bir şekilde calışmaktadır.
Sistem aslında Thumbs Up? sistemin benim tarafımdan Like sisteme cevrilmiş,sadeleştirilmiş halidir ve tamami ile Turkceye de cevrilmiştir.
Orijinal hali : [AJAX] Thumbs Up? - vBulletin.org Forum
En oneli olanlardan bir ise bu eklentiyi kurduktan soran vbseo like sistemi yada Teşekkur sistemindeki beğeni yada teşekkurlere bu sisteme import,transfer eder bilirsiniz .Yani daha onceki teşekkur yada beğenileriniz kayıp etmeden devam edebilirsiniz.
Bu sitede şu an kullanılıyor ve beğenelirimizde kaldığı yerden devam etmektedir ...
Bazı kullanım ozellikleri
=========================
Sistemi acıp/kapatabilme ozelliği
Beğeni alındığında bildirme sistemi ac/kapat
Kendi kendine beğeni verebilme ac/kapat
Sadece ilk mesajı (konuyu) beğene bilme ac/kapat
Gunluk Beğeni limiti belirleyebilmek
Beğeni sistemin yasaklı kullanıcı grubu belirleyebilme
Beğeni sistemin yasaklı kullanıcı belirleyebilme
Yasaklı forum belirleyebilme
Kullanıcı profilinde istatistikler
Postbit alanında istatistikler
İstatistikler sistemi ile gelişmiş şekilde beğeni takibi yapabilme
Ozel Fonksiyonlar
=======================
Belirli bir kullanıcının tum beğenileri toplu olarak silinebilir
Bir konu yada mesajın beğenilerinin tumu silinebilir
Vbseo yada teşekkur sistemindeki beğeni,teşekkurleri de kayıpsız taşıma
Kuruluma gecmeden once eğer sitenizde teşekkur sistemi yada vbseo like var ise kaldırmayın ama kapatın !!!
Kurulum
=================
* Ekte bulunan .zip dosyasını cekin ve acın
**upload isimli klasorun icerisindeki tum dosyaları FTP forumun kurulu olduğu dizene yukleyin
*Begeni_sistemi_vw.xml Dosyasını
**Admincp >> Pluginler & Urunler >> Urun Yonetimi >> [Urun Ekle/Yukle] Alanında İceri Alın
* Turkceleştirme
** Yine ekte bulunan Beğeni_like_Turkce_yama_ver.1.0.xml dosyasını
** Admincp >> Diller & Cumleler >> Dil Yukle / İndir Alanından kullandığınız dil paketi hangisi ise onun uzerine yazdırın (Surumu goz ardı edebilirsiniz)
* Tema Entegrasyonu
** Kullandığınız Temanızın postbit_legacy Şablonu Acın Ve Bulun
PHP:
Ve bunun ile değiştirin
PHP:
Vbseo Like yada Teşekkur sistemindeki beğeni yada teşekkurleri bu sisteme aktarmak isterseniz !
================================================== ================================================== ===========
Bunun icin vbseo like yada Teşekkur sistemi forumda kurulu olmalıdır.
Ben teşekkur sitemin sorunsuz cektim vbseo denemedim !
* Ekde Bulunan importers isimli dosyayı indirin ve .zip icinde cıkarın
** Yangisinin verilerini cekmek istiyorsanız vbseo like yada teşekkur sistemi ona ait olan klasordeki dosyaları FTP adminpc icine atın
** Ve tarayıcınızdan attığınız dosyaları acıp calıştırın Ornek teşekkur sistemi icin : ... com/admincp/postgroans_to_thumbs.php Yada com/admincp/posthanks_to_thumbs.php gibi...
Resmi gercek boyutunda gormek icin tıklayın.Ekli dosyayı goruntule 799 [h=4]Ekli dosyalar[/h]
- Beğeni_like_Turkce_yama_ver.1.0.rar 3.4 KB Goruntuleme: 0
- importers.zip 25.8 KB Goruntuleme: 0
- vBulletin_beğeni_like_sistemi_ver.1.9.zip 90.6 KB Goruntuleme: 0
-
1587823730923.png 141.9 KB Goruntuleme: 1