Super Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'a 6-0 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktoru Ersun Yanal, kariyeri boyunca unutamayacağı bir yenilgi yaşadıklarını soyledi.
Yanal, Antalya Stadı'nda dun oynanması planlanırken yoğun yağışın saha zeminini musabaka yapılmasına elverişsiz hale getirmesi nedeniyle bugune ertelenen karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında, acıklamalarda bulundu.

Aldıkları farklı yenilgiye dikkati ceken tecrubeli teknik adam, "Futbolun icinde her turlu aksiyonun olabileceğini soylemiştim. Bugun bu aksiyonu kariyerim boyunca unutamayacağım şekilde hep beraber yaşadık." ifadelerini kullandı.
Macın butununde yuksek enerjiyle oynamaları gerektiğini aktaran Yanal, bugun erken yedikleri gollerle duşuş yaşadığını anlattı.
Yanal, takımdaki bu moral bozukluğunu ortadan kaldırmak icin gerekeni yapacaklarını sozlerine ekledi.
Erdoğan: "Oynadığımız yedinci macı da gol yemeden bitirdik"
Atakaş Hatayspor Teknik Direktoru Omer Erdoğan, Fraport TAV Antalyaspor karşısında erken buldukları gollerle avantajlı duruma gectiklerini dile getirdi.
Bugunku durumun tam tersini, ligin 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 6-0 yenilerek yaşadıklarını hatırlatan Erdoğan, şunları kaydetti:
"Oz guven anlamında o gun bir cokuş yaşamadık. Bu galibiyet bizi şımartmayacak, havaya sokmayacak. Biz kendimizi biliyoruz. 24 puanı nasıl aldığımızı biliyoruz. Sahada savaşarak elde ettiğimiz bugunku skor kadar beni mutlu eden, 3-0, 4-0 ondeyken bile gol yememek icin oyuncularımın yardımlaşması, caba gostermesi. Oynadığımız yedinci macı da gol yemeden bitirdik. Bu da beni cok mutlu ediyor."
Kaynak: Anadolu Ajansı