Araclar kafa kafaya carpıştı, yol savaş alanına dondu: 1 olu, 4 yaralı
ISPARTA - Isparta'da 2 otomobilin kafa kafaya carpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi oldu, 4 kişi yaralandı.
Kaza saat 17.30 sıralarında Isparta-Burdur dağ yolu uzerinde Gelincik koyu yakınlarında meydana geldi. İddiaya gore, Isparta'dan Burdur istikametine seyir halinde olan Mustafa Sak yonetimindeki 15 AAY 078 plakalı otomobil, surucusunun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yonden gelen Omur B. idaresindeki 34 BSD 078 plakalı otomobille carpıştı. Kaza sonrası ihbar uzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri surucu Mustafa Sak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada aynı aracta bulunan M.S. ve H.S. ile diğer otomobilin surucu Omur B. ve yanındaki Hasan Can yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki farklı hastanelere kaldırıldı.
Arac icerisinde hayatını kaybeden Mustafa Sak, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden cıkartıldı. Sak'ın cenazesi Isparta Şehir Hastanesi morguna goturuldu.
"Hızlı şekilde kayarak bizim şeridimize gecti"
34 BSD 078 plakalı otomobilden hafif şekilde yaralı olarak kurtulan Hasan Can, Burdur'dan Isparta istikametine giderken karşı taraftan gelen otomobilin hızlı bir şekilde kayarak kendi şeritlerine gectiğini soyledi. Can, "Anlık bir olay oldu. Aniden vurduk. Kotu bir şekilde aractan indim. Diğer arkadaş da aractan indi. Diğer arabada şofor koltuğunda oturan arkadaşı gordum. O da direksiyonu tutmuş bir şekilde hareketsiz yatıyordu. Diğer aracta başka kimseyi gormedim. Arkadaşım yaralı olarak hastaneye kaldırıldı" dedi.