Bahcelievler'de kızının evlendiği gunu gorme arzusu ile yaşayan kanser hastası annenin isteği gercekleştirildi. Ciftin nikahı Bahcelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır tarafından kıyıldı. Duygusal anların yaşandığı nikahta evlilik cuzdanını damat ve kıza kanser hastası anne teslim etti.
Bahcelievler'de yaşayan 67 yaşındaki Beşire Tuysuz, kanser hastalığının ilerlemesi uzerine 3 cocuğundan birisi ve bekar olan kızının muruvvetini bir an once gormek en buyuk isteği oldu. Aileler bu durumdan dolayı nikahı bir an once kıymak istedi. Ancak pandemi surecinden dolayı belediyelerin nikah salonlarındaki doluluktan dolayı annenin isteği bir turlu gercekleşmedi. Damat adayı Nevzat Suren ve anne Beşire Tuysuz'un kızı Gulhan Tuysuz sosyal medya uzerinden Bahcelievler Belediyesine ulaştı. Belediye calışanları durumu hemen yetkili merciye ulaştırdı. Durumu oğrenen Bahcelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır cağrıya kayıtsız kalmayarak, nikahın bir an once kıyılmasını istedi. Belediye Başkanı Hakan Bahadır gelin ve damadın nikahını kendisi kıyarak anne Beşire Tuysuz'e buyuk mutluluk yaşattı. Nikahın ardından gelin ve damada evlilik cuzdanını ise Beşire Tuysuz teslim etti. Yaşananlar salonda bulunanları da duygulandırdığı goruldu.

"Onların mutluluğunu gozlerinde gormekten onur ve mutluluk duydum"
Nikah toreninde konuşan Bahcelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "İki genc kardeşim Bahcelievler'de oturuyor, gelin hanımın annesi rahatsız bunun icin kızının muruvvetini gormek istiyor. Nikah salonlarındaki doluluktan dolayı bize sosyal medya uzerinden yazıyor arkadaşlarımız. Bizim ekibimiz bana haber verdi ben de Bahcelievler'de 2020'nin son nikahını kıyılması icin talimat verdim. Bir an once arkadaşlarımız calışmalarını tamamladı. Annemizin isteğini, onların mutluluk isteklerini yerine getirmiş olduk. Onların mutluluğunu gozlerinde gormekten onur ve mutluluk duydum. İnşallah başarılı olmuşuzdur" dedi.
"İnanılmaz bir his"
Anne Beşire Tuysuz ise damadı ve kızını cok sevdiğini ifade ederek, "Rabbim ikisine de uzun omurler versin. İkisi de benim icin cok kıymetlidir. Cok mutlu oldum. Sizlerden de Allah razı olsun" sozlerine yer verdi.
Damat Nevzat Suren tarifsiz bir mutluluk icinde olduklarını belirterek, "Şu an cok mutluyuz. Surecimiz cok guzel gelişti ve sonuclandı. Gelen herkesten Allah razı olsun. Mutluyuz sonuna vardık" diye konuştu. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı