Samsun'da korona viruse karşı onlemler alan İlkadım Belediyesi, temizlik araclarını "Korona Virusle Mucadele Temizlikle Başlar" sloganıyla donattı.
Korona virusu onlemlerini hatırlatarak vatandaşların dikkatini cekmeyi hedefleyen İlkadım Belediyesi "Korona Virusle Mucadele Temizlikle Başlar" sloganı ile yaklaşık 60 aracını giydirdi. İlkadım ilcesinin farklı noktalarında vatandaşlara hizmet ulaştıran araclar, aynı zamanda korona virusu onlemlerini de hatırlatacak.

"Sosyal mesafe, maske ve temizlik en onemli unsur"
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başkan yardımcıları ile birlikte faaliyetin tanıtımını yaptı. Vatandaşların dikkatini cekmek istediklerini belirten Başkan Necattin Demirtaş, "Ulkemizde 1 yıldır virusle mucadele devam ediyor. Son donemde İlkadım ilcemizde vaka sayılarında artmıştı. Şu an aldığımız bilgilere gore duşuş eğilimine gectiğini duyuyoruz. Bundan dolayı mutluyuz. Biz burada Sayın Sağlık Bakanımızın da dile getirdiği 'sosyal mesafe, maske ve temizlik' en onemli unsur. Ayrıca farkındalık oluşturmak icin temizlik araclarımızın tamamını 'Korona Virusle Mucadele Temizlikle Başlar' sloganını başlattık. Vatandaşın dikkatini cekmek istiyoruz. Aşılar da ulkemize gelmek uzere. İnşallah kısa zamanda bu virusten kurtuluruz" dedi.
Programa Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, Temizlik İşleri Muduru Recep Aslan ve Ozel Kalem Muduru Nevzat Ozenc katıldı. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı