Cağla Şıkel, "oncu olmak adına" aşı yaptırma kararı aldığını soyledi: "TV programım dolayısıyla başından beri bu işin icindeyim. Değerli bilim insanlarıyla konuşma şansım oldu ve aşı yaptırmaya karar verdim. Bunun icin once Sağlık Bakanlığı'na başvuruyorsunuz. Uygun gorulurseniz PCR, antikor gibi birtakım tahliller yapılıyor. Bir sıkıntı gormezlerse aşıya cağırıyorlar. Sonrasında sizi uzun sure takip ederek aşının yan etkilerini gozlemliyorlar. Ben de bu sureclerden sonra aşımı yaptırdım. Şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum. Hicbir sıkıntım yok. Yaptırdığım aşıya da guveniyorum. Koruyuculuğunun başlaması, 6 haftayı buluyormuş. Ocak ayının 11'inde ikinci doz aşı vurulacak. Benim bu aşıyı yaptırmamın nedeni, hastalığı gecirmek istememem ve ornek olmak istememle alakalı. Toplumun yuzde 80'i aşılanırsa eğer, bu işten kurtulacağız. Buna da oncu olmak istedim."
ONCU OLMAK İSTEDİM
Cağla Şıkel, aşı yaptırdığı sırada cekilen videoyu "Hem kendim hem sevdiklerim icin" notuyla sosyal medyada yayınladı. Şıkel, 'oncu olmak adına' aşı yaptırdığını soyledi.
Kaynak: Hurriyet