Korona virus tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa cıkma kısıtlamasının ardından guneşi goren vatandaşlar, oltalarını alarak Sarayburnu Sahili'ne akın etti.
İstanbul'da guneşli havayı goren vatandaşlar sokaklara dokuldu. Virus tedbirleri kapsamında kafe ve restoranların sadece paket servis yapması nedeniyle İstanbullular yiyecek ve iceceklerini alıp dışarı cıkarken, kimisi guzel havayı fırsat bilip sahillere akın etti. Aralık ayında guneşli havayı fırsat bilen olta balıkcıları ise, Sarayburnu Sahili'ne akın etti. Balıkcıların sosyal mesafeye uyarken, kimisinin maske takmadığı goruldu.

Balık tutanları dışında bazı vatandaşlar ise sahilde fotoğraf cekti, kimisi de banklarda oturarak havanın tadını cıkardı.
Fırsat buldukca geldiğini belirten olta balıkcısı İsrafil Meşe, "Balık tutmaya calışıyoruz, tek tuk geliyor. Ama sabah daha iyiydi, şu an kesti. Her zaman balık olmuyor. Sosyal mesafeye uyulmasında fayda var, toplum sağlığı icin. Sabah saatlerinde geldim, fırsat buldukca gelmeye calışıyorum. Sonucta İstanbul'da yapılabilecek pek bir hobi yok. Bu da bizim hobimiz diyelim. Elimizden geldiğince gelmeye calışıyoruz. Birazdan değiştireceğim, 10 tane tuttum, bu kadar tutmak da kolay değil" diye konuştu. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı