Sakarya'nın Pamukova ilcesinde yeni tip koronavirus (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim veren oğretmenler, arta kalan zamanlarda okullarında başlatılan tadilat calışmalarına destek oluyor.
İlcede gorevli gonullu oğretmenler, uzaktan eğitimden kalan arta zamanlarını okullarının eksikliklerini gidererek geciriyor.

Okulları icin gerekli malzemeleri temin eden oğretmenler, oğrencilerinin daha iyi ortamda eğitim alabilmesi icin okul idarecileriyle okulun duvarlarını boyuyor.
Bozuk sıra ve masaları da tamir eden gonullu oğretmenler, okulu yuz yuze eğitime hazır hale getirmek icin fedakarca calışıyor.
Pamukova İlce Milli Eğitim Muduru Aziz Demir, yaptığı acıklamada, salgın nedeniyle uzun suredir ayrı kaldıkları oğrencileri icin kolları sıvadıklarını belirterek "Yuz yuze eğitime ara verilen bu surecte okul mudurlerimiz, oğretmenlerimiz uzaktan eğitimden arta kalan zamanda fedakarca okullarındaki tadilatlara yardımcı oluyorlar." dedi.
Bircok okulda sıraların zımparalanıp verniklendiğini anlatan Demir, "Okullarımızın boya işlemlerini de yapıyoruz. Diğer eksik kalan işleri de yapacağız. Bu calışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / İsmail Timur Cetintaş