romantik davetiye sozleri
Severek evlenenler icin ve romantizm sevenler icin, birbirinden romantik aşk kokan duğun davetiyesi sozlerini, bu yazımızda paylaşıma sunuyoruz Melek'ler.

İşte başlıyoruz: Ayrılık Değil Sevda kavuşturdu Ellerimizi Kalplerimiz Bir Geleceğe Umutla Bakıyoruz Şimdi, Davetiyemiz Sizlere Evlilik Bizlere uğur Versin.
iLk Goruşte Aşk Bu Olmalı iŞte Rabbim Seni Bana Yazmış Bozamaz Kimse, Bu Mutlu Gunumuzde Sizleride Aramızda Gormek Dileğiyle.
Adını Kalbime Yazdım Gozlerini Gozlerime Kazıdım Kimseyi Gormez Bu Gozler Senden başka Seviyorum Seni Delikanlıca, Davetiyemiz Butun Bizi Tanıyanlara...
Buluştu Kalplerimiz, Karar Verdi Ellerimiz, Emin Adımlarla Cıktık yola, Duğunumuzde Sizleride Aramızda Gormek iSteriz.
Sıkıcı Sarıldık Birbirimize Kimse Vaz geciremez Bizi Sevgimiz Delice Evlilik Var Onumuzdeki Gunlerde Sizleride Aramızda Gormek Dileğiyle.
Aşk Havuzunu Doldurduk Sevdamızla, Geleceğimizi Hazırlıyoruz Emin Adımlarla Bu Mutlu Dunyamızda, iLk Adımı Sizlerle Paylaşmak istiyoruz.
Yaralı kalpler Olmasın Bu Dunyada, Sevenler Acı Cekmesin Karşılıksız Dunyada, Bizim Gibi Mutluluk Sahibi Etsin Herkezi ALLAH, Davetlimsiniz Nikahımızda Olursunuz inşallah.
Tatlıdır Guluşun Mutlu Olurum Seninle, Guzeldir Sozlerin Hayat Bulurum Sesinle Dunyalarımız Birleşecek Bugun Bu gece, Tum Sevdiklerimiz Davetlidir Bu Duğune.
Hayata bağlanmışız Sımsıkı Seninle, herkezi Kıskandırcak Bir Sevgi Bizimkisi Yok Hic Kimsede, Bu Sevgiyi resmiyete Dokeceğimiz Bu gecede Sizleride Nikahımızda Gormek Dileği iLe...
Sonbahar Ruzgarları gecmesin hayatımızdan, iLkbahar Aylarında Kalsın Kalbimiz oLmasın Birbirimize Yalan, Seviyorsum Seni ALLAH ım Şahit Buna inan, 1 Davetiyemde Senin icin Geldi Guzel insan..
Senin yanında Guzellik Cok yalan yok, Sevilmek Var Sevmemek Yok, Aşk Var Sevgi Var Seninle Bu Gece Nikahımız Var, Sizleride Aramızda Gormekten Mutluluk Duyarız.
Evleniyoruz Sizleride Aramızda Gormek iStiyoruz, Devlerin Aşkına Şahit Olmanız icin Bu Davetiyeleri ozenle Size yolluyoruz...
Cıktık Sevda Yoluna
Aşkımız Oldu Kocaman Bir Dunya
Ellerimiz Kenetlendi Bu Sevda yolunda
Şimdi Sadece 1 Adım kaldı Beklediğimiz O ana,
Bu Mutlu Gunumuzde Sizlerinde O Ana Şahit Olmanızı istiyoruz Nikahımıza Bekliyoruz.