Sultanbeyli'de seyir halinde iken kontrolden cıkan otomobil kaldırımı aşarak bir binanın bahcesine duştu. Yan yatan otomobilin icerisinde bulunan 1'i cocuk 3 kişi yaralandı. Faciadan donulen kazada apartman sakinleri ise buyuk panik yaşadı.
Olay, Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi Orhangazi Caddesi uzerinde 18.45 sıralarında meydana geldi. Atilla K. yonetimindeki 34 RUG 06 plakalı Fiat marka otomobil, iddiaya gore virajı donduğu sırada kontrolden cıktı. Savrulan otomobil kaldırıma cıkarak bariyerleri aştı, ardından yol uzerindeki 2 katlı binanın bahcesine duştu. Yan yatan otomobilin icerisinde bulunan surucu Atilla K., Zubeyde O. isimli kadın ve Gurbet O. isimli cocuk hafif yaralandı. Arac icerisinde sıkışan 3 kişi cevredekilerin ve kendilerinin cabasıyla arac icerisinden cıktı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bina bahcesinde yan şekilde yatan otomobil, duştuğu yerden vincle kaldırıldı.

Evinde oturduğu sırada otomobilin bahceye ucması ile buyuk panik yaşayan Meliha Topal, "Biz evde televizyon izlerken bomba gibi iki kez ses geldi. Yerimizden kalktık. Yeğenim eyvah araba ucmuş dedi. 155'i aradım yetişin dedim. Duman gordum" dedi.
Ote yandan surucunun ehliyetsiz olduğu oğrenildi.
(Cem Guney Kılıc - Muharrem Cam - İzzet Aydın/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı