Adanaspor deplasmanından galibiyetle donen Bandırmaspor Teknik Direktoru Erkan Sozeri, "Gercekten kıymetli galibiyet, ozellikle aşağıyla bağlarımızı koparmak adına onemliydi" dedi.
TFF 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Bandırmaspor'da Teknik Direktor Erken Sozeri, macın ardından duzenlenen toplantıda acıklamalarda bulundu. Erkan Sozeri, "Oncellikle iki tane başsağlığı dileyim. Mehmet Yiğit futbolcumuz, kardeşi hafta icinde vefat etti. Oncellikle ona buradan başsağlığı diliyorum, ailesine sevenlerine mekanı cennet olsun. İkinci başsağlığım Trabzonspor camiasına. Ozkan Sumer hoca beni Trabzonspor forması giydiren teknik direktordu. Derin uzuntuyle oğrenmiş bulunuyoruz. Ona da Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Trabzonspor caminasına başsağlığı diliyorum. Sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum" dedi.

"Enteresan bir mac oldu"
Erkan Sozeri, "Enteresan bir mac oldu. Bizim futbolculuk donemimizde yada kucukluğumuzde 3 korner bir penaltı şeklinde mahalle aralarında mac yapardık. Bugun 4 gol attık bir tanesi sayıldı. Ona benzedi sanki. Enteresan bir mac oldu. Cihan Aydın hoca macın onune gecti. Ama şunu soyleyebilirim, Cihan Aydın hocayı ve onun gibi genc hakemleri devamlı takip ediyoruz. Pırlanta gibi pırıl pırıl hakem geliyor Turk futboluna. Ama bugun kendisi de kabul edecektir ki kotu gunundeydi. Bugun hakikaten emeklerimize yazık olur. Attığımız ofsayt golu tamam, ofsayt olabilir ona baktık ama attığımız iki tane gol, gol olarak neticelendirilmesi gerekiyordu. Buradan guzel daha farklı galibiyetle de ayrıbilirdik ama olmadı. Tabii kendi analizlerini de yapacaktır Cihan hoca. Bundan da dersini cıkaracaktır" diye konuştu.
Sozeri son olarak, "Macın geneline bakacak olursak, ilk yarı biraz kotu oynadık. Kotu ve vermemiz gereken pozisyonlar verdik. Nitekim erken bir gol yedik ama cabuk toparlayıp golu bulduk. İkinci yarı yaptığımız hamleler değişiklikler, neticesinde sonrada giren oyuncularında katkılarıyla macı cevirmesini bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum camiaya hayırlı olsun. Gercekten kıymetli galibiyet, ozellikle aşağıyla bağlarımızı koparmak adına onemliydi. Yukarıya da hedef anlamında onemliydi. O yuzde de kıymetli bir 3 puan. Bugun beraberlik olsaydı ciğerimiz yanardı" dedi. - ADANA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı