Gaziantep FK Teknik Direktoru Marius Sumudica, 3-1 kazandıkları Alanyaspor macı sonrası yaptığı acıklamada, "Oyuncularım bugun yurekleriyle oynayıp macı kazandılar" dedi. Sumudica, Gaziantep ekibinde mutlu olduğunu ve kalmak istediğini ancak kulupten henuz yeni sozleşme teklifi gelmediğini de acıkladı.
Gaziantep Futbol Kulubu, Super Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u, Dicko, Muhammet Demir ve Maxim'in attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle ust uste dorduncu macını kazanarak puanını 27'ye cıkaran Gaziantep ekibi, puan tablosunda da ucuncu sıraya kadar yukseldi. Musabakanın ardından duzenlenen basın toplantısında kazandıkları icin mutluluk duyduğunu soyleyen Gaziantep FK Teknik Direktoru Marius Sumudica, takımın performansından memnun olduğunu vurguladı.

"Oyuncularım yurekleriyle oynayıp, istediğim her şeyi doğru yaptı"
Futbolcularının taktiksel olarak butun isteklerini sahaya yansıttığını dile getiren Marius Sumudica, "Bugun cok iyi oynadık. Macta cok onemli iki şey vardı. Oyuncularım bugun yurekleri ile oynayıp macı kazandılar. İkincisi de taktiksel olarak ne istediysem yaptılar. Talimatlarımı yerine getirdiler ve bu sayede macı kazandık. Mac genelinde rakibin topla oynama isteğini biliyorduk. O yuzden rakibin topla oynamasına izin verip kontra atak denedik. Bu ataklardan da istediğimizi alıp macı kazandık. Alanya gibi bir takıma 3 gol atan tek takım biziz. 24 mactır her macta rakip ağları sarsıyoruz. Boş gectiğimiz mac yok. Bu mac 2020 yılının son macıydı. O yuzden bu galibiyeti taraftarımıza ve şehre armağan ediyoruz. Umarım bu galibiyet serisi devam eder. Cok fazla fırsat yakaladık. Rakip bizden daha az fırsat yakaladı. İyi bir donemdeyiz cok fazla mac kazandık. Gecen seneden 17 macta 24 puan toplamıştık, bu sene 15 macta 27 puana ulaştık. Gecen sezonu geride bıraktık. Şuan iyi bir noktadayız ama bizim hedefimiz ilk 10'da yer almak" ifadelerini kullandı.
"Burada mutluyum ama yeni sozleşme teklifi gelmedi"
Gaziantep FK yonetiminin kendisine yeni bir kontrat onermediğini ve bu yonde bir goruşme de olmadığını vurgulayan Sumudica, "Buradan şehrimize ve taraftarlarımıza bir mesajım var. Bana kulupten hicbir yonetici sozleşme icin gelmedi ve bana yeni kontrat teklifinde bulunmadı. Ben de herkes gibi bu kontratı bekliyorum. Yani beklentilerim var. Herkesin bilmesini istiyorum ki ben buradan gitmek istemiyorum. Taraftarlarımıza yanlış bilgi aktarılıyor. Benim gitmek istediğimi duşunuyorlar ama oyle bir durum yok. Ben bu şehirden ayrılmak istemiyorum, ben burada cok mutluyum. Yanlış bilgilere nokta koymak istiyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı