Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'un paylaşım yaptığı oğrenciden teşekkur
12. sınıf oğrencisi Fadime Patat:

"Bakanın paylaşımını arkadaşlarım sayesinde oğrendim"
"Okuyan 4 kardeşiz ve tabletten once derslere girmekte zorlanıyorduk"
KAYSERİ - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'un sosyal medya hesabından paylaştığı lise oğrencisi Fadime Patat, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'a teşekkur etti. Kayseri Arif Molu Mesleki ve Teknik Lisesi 12. sınıf oğrencisi Fadime Patat, dort kardeş oldukları icin bazen derslere giremediklerini ve tablet desteği sayesinde sorunlarının giderildiğini soyledi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, onceki gun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kayseri'de 12. sınıf oğrencimiz Fadime'nin tableti tamam. O, duvara yapıştırdığın notlara, calıştığın saatlere, okuduğun kitaplara selam ederim. İyi calışmalar kızım" ifadelerine yer verdi. Bakan Selcuk'un yaptığı paylaşımı arkadaşlarından oğrendiğini soyleyen Fadime Patat, "Uzaktan eğitimde bazı konuları tamamlayamıyoruz. İnternet bazen gidip geliyor ve bu yuzden sıkıntı yaşıyoruz. Bazen de sistem cokuyor, bu sebepten de sıkıntılar yaşıyoruz. Bu donemde de bize tablet desteği verdiler. Bu da bizim icin eğitimde kolaylık oldu. Tableti kardeşimin okulu aracılığıyla verdiler. Milli Eğitim Bakanı'nın sosyal medyada paylaşım yaptığından haberim yoktu. Ders calışmak icin hazırlandığımda arkadaşım mesaj attı ve ben de bakayım dedim ve paylaşımı gordum. Arkadaşımın sayesinde haberim oldu" dedi.
Fadime Patat, 4 kardeş olduklarını ve daha oncesinde derslere girmekte zorlandıklarını soyleyerek, sozlerine şu şekilde devam etti:
"Biz 4 kardeşiz. Hepimiz okuyoruz ve uzaktan eğitimden dolayı telefondan giriyorduk derslere. Bundan dolayı sıkıntı yaşıyorduk, yani birimiz girince bazen diğerimiz giremiyorduk. Bunu da Milli Eğitim gordu galiba ve bize bu yuzden tablet desteği verdiler. Tablet gelince de cok sevindim haliyle. Milli Eğitim Bakanlığımıza gonderdikleri tablet icin cok teşekkur ederim."
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / EREN KAN