Sakarya Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem Yuce, kente yapılan yeni yatırımların salgın surecinde de hız kesmeden devam ettiğini bildirdi.
Yuce, yaptığı yazılı acıklamada, koronavirusle mucadele calışmalarının yanı sıra eğitimden ulaşıma, yeni yaşam alanlarından meydanlara, sosyal yatırımlardan yapısal adımlara kadar pek cok farklı hizmeti Sakarya ile yeni yılda buluşturacaklarını ifade etti.
Aynı anda farklı bolgelerde inşa edilen her yatırımı kentin geleceğine kazandırılan bir eser olarak kabul ettiklerini vurgulayan Yuce, şunları kaydetti:
"Sakarya'mızı daha guzel yarınlara ulaştırmak icin attığımız her adımla hedeflerimize yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ozverili bir şekilde sahada yer alan tum calışma arkadaşlarıma şukranlarımı sunuyorum. Şehrimizin yeni eğitim kulliyesi olan imam hatip lisesi hamdolsun hızla yukseliyor. Yine ulaşımda yılların sorununu cozume kavuşturacak SGK Koprulu Kavşağında ekiplerimiz yoğun bir şekilde calışmalarını surduruyor. Ayrıca Hendek'te inşa ettiğimiz yeni itfaiye hizmet binamızda da sona yaklaştık. Geyve'de ilcemizin tarihi dokusuna uygun donuşumu başlattık. Ayrıca ilce merkezinde bulunan cami ve cevresini de donuşume tabi tutuyoruz. Bunun yanında bir meydan calışmamızda Unkapanı'nda. Kısa sure icerisinde temelini atacağız. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."
Yuce, Demokrasi Meydanı'nda bebek bakım alanı icin de Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın kısa sure icerisinde hizmet sunmaya başlayacağını aktardı.
BAL54 Gar Meydanı'nda acıldı
Sakarya Buyukşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bunyesinde hizmet sunan Bal54 evi, Gar Meydanı'nda da vatandaşlara hizmet sunmaya başladı.
Buyukşehir Belediyesi'nden yapılan acıklamaya gore, ilk satış noktası Şemsiyeli Park'ta acılan Bal54 evi 2. şubesi ile Gar Meydanı'nda vatandaşları hijyenik ve kaliteli hizmetiyle buluşturacak.
Bal peteği motifi şeklinde hayata gecirilen Bal54 satış noktasında akasya, cicek, kestane, yayla, ayciceği, lavanta, ıhlamur, karakovan ve petek ballarının yanı sıra propolis, arısutu, bal sabunu ceşitleri ve bal kolonyası satışa sunuldu.
Acıklamada, "Vatandaşlarımızın Bal54, Sut54 ve Et54 satış noktalarına gosterdiği yoğun ilgiden oldukca memnunuz. İlgi gosteren tum hemşehrilerimize teşekkur ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / İbrahim Yozoğlu