ANTALYA'da, birlikte yaşadığı Ercan Onac'ın evinde olu bulunan Kırgızistan uyruklu Rakhat Kubanychbekova'ın (23) cansız bedeni, yakınlarının alması icin morgda bekletiliyor. Gozaltına alınan Onac'ın ise emniyetteki sorgusu suruyor.
Olay, Muratpaşa ilcesi Fener Mahallesi 1975 Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanda meydana geldi. Turizm sektorunde calışan Ercan Onac, Kırgız sevgilisi Rakhat Kubanychbekova ile giriş kattaki daireyi kiraladı. Cift, onceki gece icki icip, uyudu. Dun oğle saatlerinde uyanan Onac, Kubanychbekova'yı uyandırmaya calıştı ancak başaramadı. Paniğe kapılan Onac, durumu 112 Acil Cağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar uzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Kubanychbekova'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin calışmasının ardından Rakhat Kubanychbekova'nın cansız bedeni, kesin olum nedeninin belirlenmesi icin Adli Tıp Kurumu morguna goturuldu.

Antalya Emniyet Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği'nde sorgulaya alınan Ercan Onac, "Yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz. Sabah uyandığımda uzerinin acık olduğunu fark ettim. Ayağı soğuktu. Uşuduğunu duşunerek, uzerini orttukten sonra yeniden uykuya daldım. Saat 14.00 gibi uyandığımda olduğunu fark edip, polisi aradım" dedi.Ercan Onat'ın, sorgusunun ardından Antalya Adliyesi'ne sevk edileceği oğrenildi.Kırgız Rakhat Kubanychbekova'ın cansız bedeni ise yakınlarının alması icin adli tıp morgunda bekletiliyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Suleyman EKİN