Kırşehir Ahi Evran Universitesi (KAEU) Rektoru Prof. Dr. Vatan Karakaya, universitenin TSE Kalite Yonetim Sistemi Belgesi'nin yenilendiğini bildirdi.
Karakaya, yaptığı yazılı acıklamada, universitenin Kalite Yonetim Koordinatorluğu ile Turk Standartlar Enstitusu (TSE) Kayseri İl Koordinatorluğu, TSE Belge Yenileme Tetkiki online toplantısına katıldığını belirtti.

Karakaya, dort gun yapılan tetkik goruşmelerinin ardından universitenin TSE Kalite Yonetim Sistemi Belgesinin yenilenmesine karar verildiğini ifade etti.
Universitenin birimleriyle online goruşmeler yaparak birimlerin kalite surecini değerlendiren TSE koordinatorluğu ekiplerine teşekkur ederen Karakaya, şunları kaydetti:
"Kırşehir Ahi Evran Universitesini kalite calışmalarındaki başarılarından dolayı diğer universitelere ornek gosterilmektedir. Kalite surecine 2015 yılında başladıkların andan itibaren sureci layıkıyla yerine getirdik. TSE Kalite Yonetim Sistemi Belgesi'nin yenilenmesi bizleri mutlu etti. Sureci, tum universite personeli ile birlikte severek calışarak yuruttuk. Universitemizde emir ile değil, gonul ile iş yapmayı amac edindik. Surecin gercekleşmesi ve tamamlanmasında emeği gecen tum personelimize teşekkur ediyorum."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Serkan Guner