Altıeylul Belediye Başkanı Hasan Avcı, Bozen ve Akcakoy Mahallelerinde hayırseverlerce yaptırılan ve Altıeylul Belediyesi'nce yapımına destek verilen evleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu
Bozen ve Akcakoy Mahallelerinde hayırseverlerce yaptırılan, Altıeylul Belediyesi'nin de destek olduğu evlerden bir tanesi sahibine teslim edilmiş vaziyetteyken diğerinin ise yapımı devam ediyor. Kendisi de inşaat muhendisi olan Başkan Avcı, Bozen Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Cilesiz ve Serpil Cilesiz ciftinin evlerinin inşaatında incelemelerde bulundu. Akcakoy Mahellesi'nde ikamet eden Fatma Bodurcan'nın evi ise kendisine daha once teslim edilmişti. Burada da incelemelerini yapan Başkan Avcı, aldığı geri bildirimlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Avcı "O halde bizlere de hayırlarda yarışmak duşer"
Evlerin yeni sahipleriyle sohbet eden Başkan Avcı, incelemelerinin ardından "Bugun hayırseverlerimizin yaptırmış olduğu evleri ziyaret ettik. Altıeylul Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de verdik. Bizim buradaki gorevimiz, ihtiyaca cevap verebilmektir. Bazen doğrudan, bazen de dolaylı yoldan bunu gercekleştiriyoruz. Hayırseverler ile vatandaşlarımızın arasında kopru vazifesi gormekten de cok mutluyuz. Buradan hayırsever vatandaşlarımıza şunu soylemek istiyorum. Eğer ihtiyac sahiplerine ulaşmada sıkıntı yaşıyoruz; aradaki ayrımı yapmakta gucluk cekiyoruz diyorlarsa lutfen bize ulaşsınlar. Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu aracılığıyla ihtiyac sahiplerinin belirlenmesi ve yapılan yardımın doğru adrese ulaşması hususunda bize duşen gorevi yapmaya hazırız. Gonulleri rahat olsun. Hayırsever vatandaşlarımıza ne kadar teşekkur etsek azdır. Allah-u Teala'nın buyurduğu uzere bizim ustumuze duşen hayırlarda yarışmaktır. Bize de ilcemiz sınırları icerisinde muşkul durumda olan, ihtiyac sahibi kim varsa onların ihtiyaclarının giderilmesi noktasında uzerimize duşeni, elimizden gelen gayreti yapmak ve hayırlarda yarışmak duşer" dedi.
Başkan Avcı'nın calışma ziyaretine Sosyal Yardım İşleri Muduru Abdullatif Ozer de eşlik etti. - BALIKESİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı