Turkiye Genclik Vakfı (TUGVA) tarafından Gazitantep'teki yetim, oksuz ve yoksul cocuklara ayakkabı ila gıda yardımında bulundu.
TUGVA'dan yapılan acıklamaya gore, Gaziantep'in 99'uncu Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 25 yetime 25 şehidin isimleri yazılarak tedarik edilen yardım malzemeleri ihtiyac sahiplerine ulaştırıldı.

TUGVA Gaziantep İl Temsilcisi Mahmut Tekin, dernek yoneticilerine ve emeği gecenlere teşekkur ederek, şunları kaydetti:
"Yardımların yerine ulaşması icin elimizden gelen destekleri vermeye calışıyoruz. İnşallah yapılan bu yardımlara devam edilecek ve ihtiyac sahibi kardeşlerimizin ihtiyacları karşılanacaktır. Pandemi surecinde gectiğimiz aylarda da 25 aileye gıda yardımı yapmıştık. Bu kez de Gaziantep'teki yetim, oksuz ve ihtiyac sahibi cocuğumuza bir nebze de olsa yardım etmenin mutluluğu icerisindeyiz. Ulkemizin icinden gectiği zorlu pandemi surecinde boyle guzel calışmaya destek olan tum vakıf gonuldaşlarımıza, hayır sever iş adamlarımıza cok teşekkur ediyorum."
TUGVA Şehitkamil Temsilcisi Mehmet Satıcı da 25 yetim cocuğa ayakkabı ve gıda yardımında bulunduklarını kaydetti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Fevzi Kemal Karagoz