Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalcın'ın ornek projeleri arasında yer alan Hayır Carşısı, ihtiyacı olanlara el uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda bir hayırsever tarafından temin edilen bin 500 cift kışlık ayakkabı, Talas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cuneyt Dalgıc ve İlce Milli Eğitim Muduru Mustafa Elmalı tarafından okul mudurlerine teslim edildi.
Talas İlce Milli Eğitim Muduru Mustafa Elmalı, Başkan Yalcın'a teşekkur ederek, belediyeyi daima yanlarında hissettiklerini soyledi. Programa katılan İlce Milli Eğitim Şube Muduru Şener Serim de Başkan Yalcın'a teşekkur ederek bir muhtardan duyduklarını aktardı. "Başkan Yalcın hızır acil gibi" diyen Serim, "Muhtarlar da aynı duşuncede, Başkan Bey'den ne talep edilirse anında talimat veriyor ve yerine getiriliyor. Gercekten eğitim konusunda da cok hassas. 112 acil servis gibi adeta. Kamyon lazım deniyor belediye geliyor, ayakkabı lazım deniyor belediye getiriyor" dedi.
Başkan Yalcın'ın oğretmenlik gecmişine atıfta bulunan okul mudurleri de Başkan Yalcın'ın daima kendilerine destek verdiğini ifade etti. Başkan Yalcın'ın goreve başladığı gunden beri okullarla ilgili her turlu desteği verdiğini soyleyen okul mudurleri teşekkur etti.
Yenidoğan Mahalle Muhtarı Adem Atasoy da "Tum ihtiyaclarımızla Mustafa Yalcın Bey tek tek ilgileniyor Allah razı olsun, omru uzun olsun" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ