Adnan Menderes Universitesi (ADU) Hemşirelik Fakultesi bilimsel etkinlikleri kapsamında duzenlenen Bilim, Sanat ve Corona Konferansı, uygulama uzerinden cevrim ici olarak gercekleşti.
Konferansa Hemşirelik Fakultesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Ozsunar, Dekan Yardımcıları Dr. Oğr. Uyesi Hatice Oner, Doc. Dr. Belgin Yıldırım ve oğretim uyeleri katıldı. Tıp Fakultesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Oğretim Uyesi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Uyesi Prof. Dr. Pınar Okyay, gercekleştirdiği konferansta virusunden en cok etkilenen kesimlerden bahsederek aşı calışmalarındaki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Moderatorluğunu Prof. Dr. Sevgi Ozsoy'un yaptığı konferansta Prof. Dr. Pınar Okyay, bilim, sanat ve korona virusun ilişkisini tarihteki bazı semboller uzerinden ele aldı.

Pandemi sureci sonrası toplumun sağlığını geliştirmeye ve uyumu artırmaya yonelik farklı calışmaların yapılabileceği onerisinin sunulduğu konferans, Prof. Dr. Pınar Okyay'a online teşekkur belgesi takdim edilmesiyle sona erdi. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı