Bugüne kadar birçok sözde bedava bitcoin mining yapan uygulama denedim ve hepsi neredeyse fos çıktı. Ancak artık bitcoin madenciliğinde doğru yolu buldum. O yüzden sizlere de önermek istedim.
Normalde hangi yatırımsız bitcoin mining uygulamasını araştırırsanız araştırın hepsinin SCAM olduğu bilgisini internette rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama bu uygulamayla ilgili internette tek bir olumsuz yorum göremezsiniz. Çünkü Google ile entegre bir şekilde çalışan %100 güvenilir ve risksiz bir uygulamadır. Ödeme alan birçok kişi de mevcut. Ve hala ödemeler aksatılmadan en geç 1-2 gün içinde yapılıyor.
Gelelim uygulamaya;
CryptoTab Browser adlı tamamen Google Chrome ile aynı arayüze sahip tarayıcımızı bilgisayarımıza indirip yada telefonumuza uygulama şeklinde yükleyip yatırım yapmadan arka planda çalışmasını sağlayarak bitcoin kazanabilirsiniz.
Ne kadar kazanırım derseniz bu tamamen referanslarınızın sayısına ve performansına göre değişir. Ayda binlerce dolar bile kazanmak mümkün. Şaka değil. Bu uygulamayı diğerlerinden ayıran yegane özelliği tamamen güvenilir olmasıdır.
Dilerseniz buradan tarayıcıyı indirip hemen kazım işlemine başlayabilir yada buraya
tıklayarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Kalın sağlıcakla.
Yatırımsız %100 Güvenilir Bitcoin Mining Uygulaması
Kripto Para Forumları0 Mesaj
●132 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Yatırımsız %100 Güvenilir Bitcoin Mining Uygulaması