İkinci kez alkollu arac kullanırken yakalandı, polise "Ben de memur cocuğuyum" dedi
Daha once alkolden ehliyetini kaptıran surucu, yine alkollu ve ehliyetsiz şekilde direksiyon başına gecti
-'Dur' ihtarına uymayan alkollu surucu ne kırmızı ışık dinledi nede trafik guvenliği
-Kovalamaca sonucu yakalanıp kelepcelenen surucu gozaltına alınırken polise, "Bende memur cocuğuyum, sizleri seviyorum" dedi
ANTALYA - Antalya'da uygulama noktasında polisin, 'dur' ihtarına uymayan surucu yaklaşık 10 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalandı. Ehliyetine bir sure once alkolden alı konulan surucu yine alkollu arac kullanmaktan yakalanırken polise, "Bende memur cocuğuyum abi sizleri seviyorum" dedi.
Edinilen bilgiye gore olay dun saat 16.00 sırasında Konyaaltı ilcesi Batı Cevre Yolu Duraliler kavşağında meydana geldi. Yanında kız arkadaşı Zeynep O.'de bulunan Gokhan Ok, 15 ABD 671 plakalı otomobiliyle kent merkezine doğru yola cıktı. Tunektepe uygulama noktasına gelen Ok, polisin 'dur' ihtarına uymadı ve hızla uzaklaşmaya başladı. Ok'u uygulama noktasındaki ve bolgedeki cok sayıda polis ekibi takibe başladı. Batı Cevre Yolunda hala polisin, 'dur' ihtarına uymayan Gokhan Ok, kırmızı ışık ihlali yaparak yoluna devam etti. Trafiği tehlikeye de duşuren makas atan Ok, ile polis arasında kovalamaca başladı. 3 kırmızı ışık ihlali yapan Ok, onlarca polis ekibini peşine taktı. Motosikletli Yunus timleri, aracı Duraliler Kavşağı'nda durdurmayı başardı. Guvenli bolgeye cekilen aractan indirilen Gokhan Ok'un alkollu olduğu ve ayakta guclukle durabildiği goruldu. Kelepcelenen Ok, polislere, "Abi ben de memur cocuğuyum, sizleri seviyorum" dese de gozaltına alınmaktan kurtulamadı. Ekip aracına alınan Ok, ifadesi alınmak uzere polis merkezine goturuldu. Zeynep O, ise uzun sure aracın icinde bekledi. Arac cekici yardımıyla polis merkezine cekilirken, Zeynep O. ise arkadaşlarıyla bolgeden ayrıldı.
Gokhan Ok, bir sure once alkollu arac kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve bugunde yine hem alkollu hem de ehliyeti olmadığı icin polisin ihtarına uymadığı oğrenildi.
Gokhan Ok'a, 'Dur' ihtarına uymama, 3 kırmızı ışık ihlali, trafik guvenliğini tehlikeye duşurme, alkollu ve ehliyetsiz arac kullanmaktan idari işlemin yanı sıra adli işlemin de yapılacağı belirtildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İSA AKAR